Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dinamo, a 2-a înfrângere în acest sezon! "Câinii" au pierdut la limită împotriva Chindiei

Nicu Savin

Publicat 08/08/2021 la 20:57 GMT+3

Dinamo a pierdut și a 2-a partidă jucată în deplasare în acest sezon. Echipa lui Bonetti a cedat cu 1-0 ămpotriva Chindiei Târgoviște, singurul gol al partidei fiind marcat de Daniel Florea în minutul 25.

Deian Sorescu - Dinamo

Credit imagine: Eurosport

Dinamo a suferit a 2-a înfrângere în acest sezon din Liga 1. Echipa lui Dario Bonetti a pierdut la limită împotriva Chindiei Târgoviște, într-un meci jucat la Buzău.
Partida a început pe contree, ambele ehipe demonstrând că își doresct toate cele 3 puncte. După ce a avut câteva intervenții salvatoare, Eșanu nu a mai putut face nimic în minutul 25, când Daniel Florea a deschis scorul cu o lovitură perfectă de cap după o centrare a lui Daniel Popa.
Andreas Mihaiu a avut o șansă uriașă de a egala în minutul 40, dar a tras slab dintr-o poziție ideală în urma unei greșele a apărării adverse.

Dinamo, a 2-a înfrângere din deplasare în acest sezon

La adăpostul avantajului de un gol, formația lui Săndoi a controlat jocul în partea secundă, iar Popa și Florea au irosit două ocazii foarte mare de a face 2-0.
Finalul de meci a găsit-o pe Dinamo în atac, dar "câinii" nu au fost deloc lucizi în preajma careului advers și ocaziile mari au lipsit cu desăvârșire.
Așadar, Dinamo înregistrează a 2-a înfrângere din tot atâtea partide jucate în deplasare în acest campionat. De partea cealaltă, Chindia a bifat primul succe din acest sezon, după ce în primele 3 etape aumulaseră numai un punct. În ciuda acestui eșec, Dinamo rămâne pe locul 4 în clasament, dar ar mai putea coborî până la finalul rundei. În schimb, Chindia a urcat deocamdată până pe poziția a 11-a.
În etapa a 5-a din Liga 1 Dinamo va juca pe teren propriu contar celor de la CS Mioveni, în timp ce târgoviștenii vor juca în deplasare cu U Craiova 1948.
Etapa a 4-a din Liga 1
  • FC Botoșani - UTA 2-1
  • CS Mioveni - CFR Cluj 0-1
  • Academica Clinceni - FC U Craiova 1948 1-2
  • FC Argeș - Rapid 0-1
  • Chindia - Dinamo 1-0
  • FCSB - Gaz Metan Mediaș (ora 22:00)
  • Farul - Sepsi Sf.Gheorghe (luni, ora 18:30)
  • CS Universitatea Craiova - FC Voluntari (luni, ora 21:30)
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo