Fanii dinamoviști s-au deplasat în număr mare la Ovidiu, încercând să ajute echipa să iasă din pasa proastă în care a intrat după eșecurile cu Chindia și CS Mioveni. La fel ca la precedentele două partide, doar fanii au fost la înălțime în tabăra dinamovistă.
Farul a început excelent și Jefte Betancor a deschis scorul în minutul 12 după o centrare a lui De Nooijer. Atacantul iberic putea face dubla peste numai 4 minute, dar șutul său a lovit doar bara. Dinamo a fost rareori prezentă în jumătatea adversă, dar nici nu a mai primit gol până la pauză, existând speranțe că lucrurile se vor redresa.

Farul - Dinamo 3-0 | Echipa lui Hagi a urcat pe locul 4 în Liga 1

Fotbal
#BuniȘiRăi | Radiografia etapei a 22-a din Liga 1! Cine a impresionat și cine a dezamăgit
ACUM 19 ORE
În debutul părții secunde, centralul Găman l-a iertat pe De Nooijer de al 2-lea galben, iar de acolo totul a curs în favoarea constănțenilor. Jefte Betancor a reușit în cele din urmă dubla în minutul 53 și nu oricum, ci cu un șut de la 60 de metri, care l-a surprins pe Eșanu, care, ce-i drept, a și alunecat în încercarea de a bloca mingea. Totuși, execuția lui Jefte trebuie apreciată, reușita sa putând candida fără probleme la golul campionatului.
George Ganea a pus cireașa pe tort în minutul 57, marcând din apropierea porții lui Eșanu. S-a terminat 3-0, un rezultat perfect rezonabil cu ceea ce s-a întâmplat pe teren.
În urma acestei victorii, Farul a acumulat 11 puncte și aurcat momentan pe locul 4 în clasament. În schimb, Dinamo a ajuns la al 3-lea eșec consecutiv, iar echipa lui Bonetti ocupă poziția a 11-a, dar mai poate coborî, în funcție de celelalte rezultate ale etapei.
În runda următoare, Farul se va deplasa Craiova pentru duelul cu FC U 1948, în timp ce Dinamo va primi vizita celor de la FC Argeș.
Într-un alt meci jucat astăzi în Liga 1, Chindia Târgoviște și Academica Clinceni au terminat la egalitate, 2-2, ilfovenii egalând în prelungirile partidei.
Romanian Liga I
Dinamo, super-lovitură pe piața transferurilor! "Câinii" au concretizat mutarea la miezul nopții
25/01/2022 LA 04:58
Romanian Liga I
Concluziile lui Flavius Stoican după FC Argeș – Dinamo 2-1. "Ce mai contează acum?"
21/01/2022 LA 20:55