Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dinamo a anunțat al 3-lea transfer al iernii! Cine e fotbalistul care vine să întărească apărarea

Nicu Savin

Actualizat 21/01/2022 la 16:41 GMT+2

Dinamo încearcă în această perioadă să-i întărească echipa lui Flavius Stoican pentru a avea șanse reale de a se salva de la retrogtradare, iar Iuliu Mureșan a anunțat astăzi perfectarea celui de-al 3-lea transfer al iernii.

Rivaldinho și Igor Jovanovic (Viitorul - Sepsi, sezonul 2018-2019)

Credit imagine: Eurosport

Dinamo este într-o situație dezastruoasă, fiind penultima în Liga 1, iar oficialii "câinilor" fac eforturi pentru a-i aduce întăriri lui Flavius Stoican. Antrenorul dinamovist a primit astăzi o nouă veste bună, Iuliu Mureșan anunțând că a ajus la un acord cu Igor Jovanovic.
"Da, l-am rezolvat, vine duminică!", a spus Mureșan pentru gsp.ro.
Igor Jovanovic nu este străin de Liga 1. Croatul a evoluat la Sepsi Sfântu Gheorghe (2018-2019) și Astra Giurgiu (2021), adunând 44 de meciuri pe prima scenă a fotbalului românesc. De la giurgiuveni a plecat în vara anului trecut la Suduva (Lituania), pentru care a jucat în 10 partide.
Interesant este că Jovanovic nu a jucat niciodată în țara natală, el evoluând de-a lungul carierei la formații modeste precum Burghausen, Kleve, TPS, Babelsberg, Erfurt, FF Jaro, Miedz Legnica, Bnei Sakhnim, Panetolikos sau Seongnam.
Șefii celor de la Dinamo lucrează și la alte transferuri în această perioadă. Potrivit surselor Eurosport.ro, unul dintre fotbaliștii doriți de staff-ul tehnic al "câinilor roșii" este Denis Ventura, jucătorul celor de la Academica Clinceni.
Citește și:

Dinamo a relizat alte două transferuri în această iarnă

Echipa din Ștefan cel Mare a mai realizat două mutări în această perioadă de mercato. Cu o zi înainte de startul pregătirilor din 2022, echipa din Ștefan cel Mare a bătut palma cu Răzvan Patriche (35 de ani), fostul căpitan al celor de la Academica Clinceni.
Patriche, unul dintre fotbaliștii longevivi din Liga 1, a cerut rezilierea contractului, având în vedere că a primit un singur salariu în ultimele 6 luni. El a semnat un contract valabil un an și jumătate cu Dinamo.
Ulterior, "câinii roșii" au ajuns la un acord cu Marius Tomozei, fundașul de 27 de ani care a fost legitimat în prima parte a acestui sezon la UTA Arad. Fotbalistul, care a jucat doar de 4 ori pentru arădeni în această stagiune, a semnat cu Dinamo un contract valabil până la finalul actualei stagiuni și ar putea debuta la echipa lui Flavius Stoican miercuri, în primul amical din acest an, contra celor de la CS Mioveni.
Primul meci oficial din 2022 al celor de la Dinamo este programat pe 21 ianuarie, pe terenul celor de la FC Argeș.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo