Dinamo București a venit cu mari speranțe la Mediaș, pentru meciul cu Gaz Metan din etapa a 12-a în Liga 1, că își va îmbunătăți situația din clasament. Echipa "Puriului" a intrat în acest weekend pe locul 15, unul de retrogradare, cu 7 puncte. Iar ardelenii erau chiar prima adversară pe care o puteau depăși în ierarhia la zi.
Toate calculele făcute de dinamoviști au fost spulberate însă de Ronaldo Deaconu, jucătorul cu numărul 10 din tabăra gazdelor. În numai 2 minute, mijlocașul echipei Gaz Metan Mediaș a prins două șuturi de senzație de la 30 de metri, care s-au dus direct în vinclul porții apărate de Mihai Eșanu. Astfel, s-a făcut 2-0 în minutul 38, iar acele execuții au turnat plumb în ghetele jucătorilor de la Dinamo.
Romanian Liga I
CFR Cluj și-a propus să "spulbere" toată concurența în Liga 1. Planurile clubului
ACUM 2 ORE
La revenirea de la cabine, formația bucureșteană a fost și mai slabă, nu a reușit să-și revină după șocul celor două goluri luate de la mare distanță. Mircea Rednic a renunțat încă din minutul 46 și la Deian Sorescu. În același timp, antrenorul nici nu a avut prea multe soluții pentru a veni cu plus valoare pentru echipă.
Spre finalul jocului, bucureștenii au devenit totuși ceva mai insistenți în atac, iar în minutul 82 au primit un penalty foarte ușor, după un duel aerian între Yuri și Moldoveanu. Mirko Ivanovski a transformat lovitura de la 11 metri și a animat finalul. Nu au mai reușit însă amenințe poarta gazdelor.
Așadar, la final, Dinamo a suferit un alt eșec care o afundă și mai mult în subsolul clasamentului.
https://i.eurosport.com/2021/10/11/3235340.jpg
Romanian Liga I
CFR Cluj - Academica Clinceni 2-0 | Ardelenii au ajuns la 5 victorii consecutive fără gol primit
IERI LA 20:26
Romanian Liga I
CFR Cluj i-a achitat restanțele lui Edi Iordănescu! Ce sumă a primit fostul antrenor al clujenilor
IERI LA 15:49