Profitând de pauza competițională, Dusan Uhrin jr. încearcă să mai regleze din mers anumite probleme la Dinamo, în tentativa de a evita retrogradarea. Clubul nu mai are probleme cu retrogradarea directă, dar va merge într-un baraj, iar acesta trebuie pregătit ca la carte, pentru a-și păstra locul în Liga 1.
În planul de pregătire, antrenorul a vrut să-și vadă la lucru jucătorii și într-un joc amical. Sâmbătă, în Ștefan cel Mare a ajuns Zimbrul Chișinău.
Romanian Liga I
Cel mai rapid gol al sezonului în Liga 1 s-a marcat în ultimul meci din play-off
ACUM 7 ORE

Dinamo a jucat în inferioritate numerică o repriză

Dinamo a câștigat partida amicală cu scorul de 2-0. Christian Irobiso, atacantul venit de curând de la Gaz Metan Mediaș, a deschis scorul spre sfârșitul primei părți. La scurt timp, echipa bucureșteană a rămas însă în inferioritate numerică. Portarul Mihai Eșanu a fost eliminat, după o intervenție neglijentă în afara careului.
Chiar și cu un om mai puțin pe teren, Dinamo a rămas la conducerea jocului, iar Gabriel de Moura a majorat avantajul în minutul 67.
Dusan Uhrin jr. a început partida cu următorul "11": Eșanu; Buleică, Carp, Grigore, Radu; Pierret, Rodriguez; Torje, Ivanov, Bani; Irobiso.
Ambele echipe au intrat pe teren cu mesajul LIBERTATE şi PACE în Ucraina.
Următorul meci din campionat al echipei Dinamo va fi în play-out contra celor de la Chindia Târgoviște.
Romanian Liga I
FCSB-CFR Cluj 3-1 / Victorie doar de orgoliu
IERI LA 20:43
Romanian Liga I
Jucătorii lui Dinamo nu scapă de furia suporterilor! Ce decizie au luat aceștia
IERI LA 16:27