Dinamo trece printr-o perioadă dezastruoasă din punct de vedere sportiv. "Câinii" sunt penultimii în Liga 1 și au fost eliminați și din Cupa României, iar singurul obiectiv al sezonului a rămas salvarea de la retrogradare.
Mircea Rednic a declarat public faptul că are nevoie de întăriri, dar nu s-a grăbit să semneze jucători pe care nu i-a văzut. În ultimele săptămâni, la antrenamentele lui Dinamo au apărut mai mulți jucători în probe și până acum doar 2 dintre aceștia semnaseră un contract: Michel Espinosa și Tomas Vestenicky.
Citește și:
Romanian Liga I
LIVETEXT Superliga | Când joacă FCSB cu CFR Cluj și Craiova! Programul complet al etapelor din tur
01/07/2022 LA 07:30

Dinamo a bifat al 3-lea transfer din noua "eră Rednic"

Cu puțin timp în urmă, oficialii din Ștefan cel Mare au anunțat al 3-lea transfer din noua "eră Rednic". Grecul Nikolaos Kainourgios a semnat un contract până la finalul acestui sezon. Elenul are numai 23 de ani și a cochetat cu naționala de tineret a Greciei, iar marea sa calitate este aceea de a fi un jucător polivalent, putând juca pe orice post în flancul stâng, dar și ca atacant central.
Kainourgios era liber de contract, după ce în vară s-a despărțit de belgienii de la Zulte Waregen, pentru ca a bifat 15 apariții în stagiunea trecută din Jupiler Pro League, marcând 2 goluri.
"OFICIAL. Nikolaos Kainourgios la Dinamo București
Fotbalistul grec Nikolaos Kainourgios a semnat un contract cu clubul Dinamo București până la finalul acestui sezon competițional, a anunțat administratorul special Iuliu Mureșan pentru pagina oficială de Facebook.
Stângaci, 23 de ani împliniți luna trecută, pe 8 septembrie, Nikolaos Kainourgios poate evolua pe mai multe posturi, fundaș sau mijlocaș de bandă, dar și inter stânga.
Nikolaos Kainourgios a jucat ultima oară în prima ligă a campionatului belgian pentru Zulte Waregem, 15 meciuri și două goluri în sezonul trecut.
Fost component al reprezentativei sub 21 de ani a Greciei, Nikolaos Kainourgios și-a început cariera în campionatul elen la Trachones Alimou și a mai evoluat în țara sa natală pentru pentru echipa sub 19 ani a clubului Giannina, Aittitos și Sparti, fiind transferat în vara anului 2019 în Belgia, la Zulte Waregem.
Noul jucător dinamovist a trecut testele medicale și a intrat în programul de pregătire stabilit de antrenorul principal Mircea Rednic în cantonamentul de la Săftica.
16 este numărul oficial de joc al lui Nikolaos Kainourgios la Dinamo București.", a fost anunțul publicat pe pagina oficială de Facebook a celor de la Dinamo.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Romanian Liga I
FCSB negociază pentru transferul unui fost dinamovist! Pe cine vor roș-albaștrii
30/06/2022 LA 10:30
Fotbal
CS Dinamo salvează FC Dinamo. 100 de jucători ar putea ajunge la echipa din liga a 3-a
30/06/2022 LA 08:40