Biletele au fost puse în vânzare online, însă noutatea e că partida se va disputa pe stadionul "Ștefan cel Mare", în contextul în care dinamoviștii puteau să aleagă Arena Națională.
S-a considerat, probabil, că procentul de 30% de spectatori care pot asista la meciurile din București, nu este suficient pentru a acoperi chiria celui mare mare stadion din țară.
În plus, Național Arena este stadionul pe care FCSB își dispută partidele de pe teren propriu, iar acest aspect ar fi putut reprezenta un avantaj pentru rivali.
Romanian Liga I
Universitatea Craiova s-a calificat în Conference League, după o victorie cu FC Botoșani, cu 2-0
ACUM 18 ORE

Dinamo luptă pentru salvarea de la retrogradare

Dinamo se află într-o situație extrem de grea în clasament. Mircea Rednic a fost înlocuit la finalului anului 2021 cu Flavius Stoican, iar acesta din urmă are misiunea de a-i salva pe "câini" de la retrogradare.
Dinamo se află pe locul 15, cu 12 puncte după 21 de etape, având cea mai slabă apărare din Liga 1, cu 43 de goluri încasate.
Citește și:
Biletele pentru meciul dintre Dinamo și FCSB pot fi achiziționate de pe site-ul bilete.ro, prețurile fiind:
Peluză – 25 lei
Tribuna 2 – 35 lei
Tribuna 1 – 45 lei
VIP – 60 lei
Lojă – 200 lei
Ținând cont de protocolul medical actual, la meci vor putea asista aproximativ 4500 de spectatori, o asistență redusă dacă vom compara cu alte dueluri dintre FCSB și Dinamo din trecut.
Dinamoviștii au mai avut un motiv de a nu opta pentru Arena Națională, rezultatul meciului-tur cu FCSB reprezentând cel mai dureros eșec din istorie pentru "câini", 0-6.
Dinamo va debuta în 2022 pe terenul lui FC Argeș, pe 21 ianuarie, în timp ce FCSB va juca cu CFR Cluj, pe 23 ianuarie, iar o înfrângere ar însemna, în mare măsură, ieșirea echipei lui Petrea din lupta pentru titlu.
35 de puncte le despart pe FCSB și Dinamo, cea mai mare diferență înregistrată în istorie.
Romanian Liga I
Noul acționar de la Rapid: "Modelul de business de la CFR Cluj îl înţeleg foarte greu"
25/05/2022 LA 15:50
Romanian Liga I
Susținere totală din partea fanilor! Dinamo-U Cluj se va juca cu casa închisă
25/05/2022 LA 10:46