Constantin Nica şi Răzvan Popa sunt primele transferuri efectuate de "câini" după ridicarea interdicţiei, iar acum au pus ochii pe fundaşul transferat de clujeni de la Botoşani.
Cu un lot format aproape numai din jucători tineri, dinamoviştii încearcă să transfere cât mai mulţi jucători cu experienţă până la reluarea campionatului, care este întrerupt din cauza meciurilor echipei naţionale.
Nica se antrena cu dinamoviştii din luna aprilie, dar transferul lui nu a putut fi înregistrat din cauza interdicţiei.
Romanian Liga I
Transfer uriaș pentru FCSB: 3 milioane de euro! "Au bătut palma"
24/11/2022 LA 08:33

Meleke, pe lista lui Dinamo

CFR Cluj l-a transferat pe Meleke de la Botoşani în această vară, pentru 250.000 de euro, dar nu a apucat să debuteze pentru clujeni.
Fundaşul central de 22 de ani a impresionat în tricoul lui Botoşani, dar acesta nu este pe placul lui Dan Petrescu, noul antrenor al clujenilor, după plecarea lui Marius Şumudică.
Pe lângă Dinamo, Voluntari este interesată de fundaşul CFR-ului, conform aceleiaşi surse, însă trupa lui Dario Bonetti are şanse mai mari de a-l transfera pe jucătorul din Coasta de Fildeş.
Marius Bilaşco, preşedintele interimar al lui CFR Cluj, a precizat astăzi că jucătorul va fi împrumutat în Liga 1, însă nu a precizat numele echipei pentru care va evolua Meleke.
Ar fi al treilea jucător transferat în compartimentul defensiv, după Nica şi Popa. Pe plan ofensiv, dinamoviştii încearcă să-l transfere pe Cătălin Ţîră, iar lista rămâne deschisă.
În acest context, Deian Sorescu, unul dintre cei mai importanți jucători de la Dinamo, se poate despărți de clubul din Ștefan cel Mare, mai ales în contextul ridicării interdicției la transferuri pe care o aveau dinamoviştii.
Deian Sorescu le-a atras atenția și celor de la FCSB. Clubul a făcut o primă ofertă oficială pentru căpitanul lui Dinamo.Roș-albaștrii ar fi dispuși să plătească 750.000 de euro pentru fotbalistul de 24 de ani, oferta fiind refuzată de reprezentanții lui Dinamo, care vor să mai negocieze.
Romanian Liga I
Ilie Dumitrescu, fermecat de un puști din Rapid - Farul: "E un jucător rar"
10/11/2022 LA 06:19
Romanian Liga I
Au mai rămas doi! "Finala" pentru postul de antrenor la FCSB
09/11/2022 LA 08:00