Vestea vine în contextul în care campionatul este întrerupt ca urmare a meciurilor echipelor naţionale, iar dinamoviştii au timp să-şi întărească lotul înainte de derby-ul cu FCSB, de pe 12 septembrie.
Isma Lopez şi Aleix Garcia sunt cei 2 jucători spanioli care au depus memorii la FIFA, iar Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului, a confirmat pentru GSP informaţia privind ridicarea interdicţiei la transferuri.
Astfel, rămâne de văzut ce se va întâmpla cu Deian Sorescu, care a primit mai multe oferte în ultimele zile.
Romanian Liga I
Deian Sorescu a plecat de la Dinamo! Clubul a acceptat oferta venită pentru jucător
ACUM 8 ORE

Primul transfer făcut de Dinamo: "Vom face un Dinamo mare"

Iuliu Mureşan, administratorul special al lui Dinamo, a oferit primele declaraţii după ridicarea interdicţiei la transferuri şi a anunţat primul jucător care va veni în Ştefan cel Mare: "Da, pot să vă confirm în premieră. A fost o problemă de anduranță, nu un blitzkrieg, dar acum se schimbă întreaga filosofie a clubului și toată perspectiva. Vă pot spune în premieră că primul transfer este Constantin Nica, un băiat pe care l-am văzut de foarte multe ori la antrenamente, care se pregătește exemplar și care merită să poarte tricoul lui Dinamo. Vom avea 2-6 transferuri, în toate compartimentele. Avem o listă în vedere cu jucători pe care îi cunoaștem îndeaproape, care au mai evoluat în Liga 1, dar și noutăți. Cătălin Țîră este o soluție, da", a precizat conducătorul dinamoviştilor pentru GSP.
De asemenea, Mureşan a comentat şi situaţia lui Deian Sorescu, cel care, cel mai probabil, după ridicarea interdicţiei la transferuri, va pleca de la Dinamo: "Cu Sorescu vom vedea, acum s-au schimbat multe. Acum avem altă perspectivă, gândim altfel strategia de mercato. Vrem să aducem jucătorii cât mai repede, pentru a avea cel puțin o săptămână de antrenamente înaintea meciului cu FCSB".
"Vorbim de altă structură, este o mare victorie! Deja ne-am apucat de treabă. Vom veni cu vești bune și importante. Le mulțiumim pentru răbadare. Vom face un Dinamo mare".
Astfel, dinamoviştii ar putea aduce un lot întreg de jucători după ridicarea interdicţiei la transferuri, iar Raul Albentosa, cel care a impresionat în sezonul trecut tot pentru Dinamo, este una dintre ţintele clubului, după cum a anunţat Iuliu Mureşan: "S-a rezolvat cu avocați foarte buni, au cerut documente, au știut cum să pună problema, au descris proceduri, practici. Am mai câștigat cu acest avocat și la TAS, Astfel că interdicția s-a ridicat în seara asta, iar primul transfer e Constantin Nica, se antrenează din aprilie cu echipa. Avem nevoie, e un jucător bun, cu fizic, cu experiență, ne va ajuta foarte mult.E și Raul Albentosa o țintă. Nu dăm salarii ca în era spaniolă, încercăm să ne descurcăm. Am primit mult oxigen cu ridicarea interdicției",a declarat Iuliu Mureșan, într-o intervenție la Digi Sport Special.
Pentru Dinamo, după pauza competiţională, urmează un program "de foc", cu meciuri împotriva unor echipe precum FCSB, Botoşani, Craiova sau UTA, iar anunţul privind ridicarea interdicţiei la transferuri oferă o gură mare de oxigen "câinilor".
Romanian Liga I
Rapid București și CFR Cluj au punctat cu noi achiziții pe piața transferurilor
ACUM 12 ORE
Romanian Liga I
Dinamo a anunțat azi încă două achiziții! Un portar crescut de PSG vine în Ștefan cel Mare
ACUM 12 ORE