Deși pe plan sportiv traversează cel mai dificil moment din istorie, fiind pe locul 15 în Liga 1, cu 12 puncte după 23 de etape, Dinamo stă foarte bine la capitolul amicale.
Conform Digisport, trupa lui Flavius Stoican are șanse mari de a evolua într-o partidă amicală cu echipa secundă a colosului Real Madrid, meci aranjat de reprezentații programului DDB din Spania.
Dacă spaniolii și-au dat deja acceptul pentru ca acest meci să aibă loc, rămâne de văzut care va fi decizia luată de conducătorii dinamoviștilor, împreună cu antrenorul echipei. În martie va fi o pauză competițională, iar meciul ar urma să aibă loc chiar atunci.
Romanian Liga I
CFR bagă echipa a 2-a în duelul cu FCSB, din ultima etapă! Cristi Balaj a explicat decizia
ACUM 21 ORE
Dinamoviștii din țară nu vor achita nimic pentru această deplasare, toate costurile fiind acoperite de reprezentații DDB Spania.
CITEȘTE ȘI:

Dinamo, aproape de o lovitură de imagine

Raul a jucat împotriva lui Dinamo în urmă cu 20 de ani, din postura de jucător, în contextul unei partide amicale.
Administratorul judiciar al lui Dinamo, Iuliu Mureșan, a confirmat posibilitatea acestui meci de pregătire, în contextul în care clubul nu ar suporta vreo cheltuială suplimentară: "O sa discut cu antrenorii, rămâne de văzut dacă ar fi oportună această deplasare. Pe noi nu ne-ar costa nimic. Prioritar este campionatul, vom analiza propunerea. Mie îmi place ideea unui amical cu echipa a doua a lui Real Madrid, ar fi un eveniment", a spus Mureșan, pentru Digi Sport.
Raul Gonzalez a devenit o legendă pe Santiago Bernabeu, după ce a bifat 741 de apariții în tricoul Realului, ca jucător. S-a vehiculat în ultimul an faptul că Raul are șanse mari să devină în viitorul mai mult sau mai puțin apropiat noul antrenor al lui Real Madrid. Raul, aflat la începutul carierei de antrenor, se potrivește profilului dorit de Florentino Perez la Real Madrid. La fel ca și Zidane, fostul atacant iberic a debutat pe banca tehnică la academia "galacticilor", urmând același traseu ca și managerul francez.
Raul a devenit antrenor la grupele de juniori ai Realului în 2018, iar în 2019 a fost promovat la echipa secundă a "galacticilor". Zinedine Zidane a petrecut 2 ani la Real Madrid Castilla înainte să fie numit pe banca primei echipe de pe Santiago Bernabeu.
Dinamo a disputat de-a lungul timpului mai multe partide amicale cu echipe mari din Europa. În august 2002, "câinii" evoluau într-un meci amical chiar împotriva lui Real Madrid, pentru care evolua actualul tehnician al echipei secunde, Raul. Spaniolii se impuneau cu 5-2 atunci. În 2012, dinamoviștii o întâlneau pe Barcelona, la București, pe Arena Națională, într-un meci de pregătire câștigat de catalani cu 2-0.
Romanian Liga I
Dusan Uhrin Jr a prefațat meciul tur dintre Dinamo și U Cluj, în barajul pentru Liga 1
ACUM O ZI
Romanian Liga I
Farul Constanța, meci amical cu trupele NATO. Cum s-a terminat partida
IERI LA 10:59