Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dinamo, aproape de al doilea transfer din 2022! Ce jucător de la Farul ar putea semna cu alb-roșii

Romeo Ene

Actualizat 05/01/2022 la 19:09 GMT+2

Dinamo încearcă să transfere mai mulți jucători în această perioadă de iarnă pentru a se salva de la retrogradare, iar compartimentul care a suferit cel mai mult a fost cel defensiv, "câinii" având cea mai slabă apărare din Liga 1, cu 43 de goluri primite în 21 de meciuri.

Flavius Stoican

Credit imagine: facebook

Flavius Stoican, prezentat astăzi în cadrul unei conferințe de presă, a anunțat că vor veni la echipă mai mulți jucători, iar primul transfer a fost cel al lui Patriche, de la Clinceni.
Conform Fanatik, dinamoviștii vor să-l transfere și pe Alin Dobrosavlevici, fundașul lui Farul, pentru a întări o defensivă care a suferit teribil de mult pe parcursul acestui sezeon.

Dinamo, activă atât la capitolul veniri, cât și la plecări

Astăzi a avut loc reunirea lotului dinamoviștilor, iar Flavius Stoican a fost prezentat împreună cu Florin Răducioiu. Dobrosavlevici a jucat doar 10 partide pentru constănțeni în acest sezon, nefiind un jucător pe care Gheorghe Hagi se bazează.
A fost integralist de două ori, iar din luna august, jucătorul nu a mai evoluat 90 de minute adunate. Potrivit aceleiași surse, Alin Dobrosavlevici ar veni în Ștefan cel Mare sub formă de împrumut, până la finalul sezonului.
Citește și:
Dinamo transferă jucători, dar se desparte de cei care nu au ajutat-o prea mult în acest sezon. Până acum, "câinii" s-au despărțit de Tomas Vestenicky, Marko Nunic, Petar Gluhakovic, Mihai Neicuțescu, Constantin Nica, Andre Pinto și Cătălin Itu, revenit la CFR Cluj, după ce a fost împrumutat la Dinamo în prima parte a sezonului.
Pe lângă Dobrosavlevici, Andrei Pițian reprezintă o altă țintă pentru trupa lui Flavius Stoican. Acesta și-a reziliat contractul cu FC Argeș și poate semna cu Dinamo, fiind avantajat de faptul că, în trecut, a mai lucrat cu Flavius Stoican.
Alin Dobrosavlevici a crescut la juniorii lui Dinamo și a fost în lotul primei echipe în mai multe rânduri, în sezonul 2012/2013 a evoluat pentru Dinamo II, dar ulterior a plecat de la Dinamo. A evoluat în Liga I la echipe precum Dunărea Călărași, AȘA Tg Mureș, Concordia Chiajna, Hermannstadt sau Viitorul (în prezent Farul).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo