Dinamo suferă enorm în acest debut de sezon, iar situația clubului pare una fără ieșire. "Câinii" sunt penultimii în clasament, iar speranțele fanilor se învârt în jurul lui Mircea Rednic și în capacitatea acestuia de a resuscita echipe.
"Puriul" s-a întors de curând în Șetfan cel Mare, iar acesta a testat mai mulți fotbaliști în pauza competițională, câțiva dintre ei urmând să semneze contracte. Dinamo va trebui însă să se grăbească cu înregistrarea acestora, deoarce ar putea fi în curând din nou sancționată de FIFA cu interzicerea de a face transferuri.
Conform gsp.ro, Sindicatul mondial al fotbaliștilor (FIFPRO) a făcut recurs la decizia TAS din urmă cu puțin timp, prin care celor de la Dinamo le era ridicată interdicția de transferuri. Mărul discordiei în toată această poveste o reprezintă cazul lui Isma Lopez, care pretinde că are de primit de la Dinamo suma de 350.000 de €.
Romanian Liga I
Dinamo Rapid 1-1 | Verdictul medicilor, după ce Răuță a fost supus unor investigații la spital
24/10/2021 LA 07:20
Citește și:
https://i.eurosport.com/2021/10/12/3235747.png

Dinamo riscă să primească din nou interdicție la transferuri

Fundașul spaniol adus de Cortacero, care a jucat numai 8 meciuri pentru Dinamo în stagiunea trecută, a dat clubul în judecată și în primă instanță a avut câștig de cauză, motiv pentru care federația internațională le-a interzis roș-albilor să mai aducă fotbaliști noi.
TAS a întors ulterior decizia și Dinamo a avut liber la transferuri, dar FIFPRO a pregătit deja dosarul de recurs și cazul va fi rejudecat. Dacă i se va dreptate lui Isma Lopez, Dinamo va avea din nou interzis la transferuri, iar acest lucru ar veni ca un trăznet pentru Mirecea Rednic, care intenționează să aducă mai mulți fotbaliști în perioada următoare.
Dinamo se află în insolvență, iar Isma Lopez este înscris la masa credală, primind o creață de 350.000 de €. În realitate, șansele ca ibericul să-și primească toți bani sunt minime, deoarece datoriile se vor plăti eșalonat, în funcție de planul de reorganizare, care trebuie aprobat până pe data de 30 noiembrie. În caz contrar, Dinamo va fi depunctată, întrucât ar încălca regulile de licențiere.
Așadar, situația este sumbră la Dinamo, iar o nouă sancține privind transferurile ar îngreuna și mai mult misiunea lui Rednic de a salva echipa de la retrogradare. Dacă nu va avea dreptul să mai aducă jucători, "Puriul" va trebui să se bazeze doar pe cei din lotul actual, cu care Dinamo a ajuns pe loc retrogradabil.
Următorul meci al lui Dinamo va fi vineri seara, în deplasare cu Gaz metan Mediaș, echipă aflată și ea în suferință, având doar un punct peste "alb-roșii".
https://i.eurosport.com/2021/10/11/3235340.jpg
Romanian Liga I
Dinamo - Rapid 1-1 | Mihai Iosif: "Mi-a intrat glonțul, dar am pus un leucoplast"
24/10/2021 LA 04:59
Romanian Liga I
Dezvăluirile lui Mircea Rednic: după Dinamo - Rapid: "Jucătorii au avut și 7 kilograme în plus!"
23/10/2021 LA 20:38