Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dinamo are de plătit o sumă uriașă către Aleix Garcia, spaniolul adus de la Manchester City!

Razvan Circeag

Publicat 16/07/2021 la 18:50 GMT+3

A mai apărut încă o problemă pe lista lui Dinamo. Reprezentanții lui Aleix Garcia au înștiințat clubul că trebuie să primească aproximativ 300.000 de euro!

Aleix Garcia, Dinamo. Sursa foto: Mediafax

Credit imagine: Eurosport

Mijlocașul spaniol a venit la Dinamo de la Manchester City după ce a devenit liber de contract, în octombrie 2020. Acesta a evoluat doar 8 meciuri pentru câini, iar după jumătate de an a plecat la Eibar.
Dinamo mai are și alte datorii uriașe către fotbaliști: 420.000 de euro lui Borja Valle și Rene Roma, 370.000 de euro lui Isma Lopez.

Iuliu Mureșan a confirmat: "Trebuie să rezolvăm situația!"

Acum, Dinamo trebuie să-I plătească lui Garcia aproximativ 300.000 de euro. Iuliu Mureșan, noul director executiv al lui Dinamo, a confirmat informația.
”O veste proastă e că, pe lângă acel proces cu Isma Lopez, a venit un mail pentru Aleix Garcia. Clubul îi datorează niște bani. E o sumă consistentă. Sper să nu mai vină și altele. În fotbal, dacă ai semnat un contract, ți-l asumi. Dacă un jucător a stat trei luni la Dinamo și a avut un contract de 500.000 de euro pe trei ani, trebuie să-i dai banii până la finalul contractului.
Așa decide FIFA. Nu discutăm dacă e corect sau nu, e o comisie de la FIFA care hotărăște. Avem mai multe căi de atac. Tocmai am făcut niște întâmpinări la FIFA, ca ei să-și corecteze, ținând cont că unii au semnat niște contracte foarte mari și au plecat. Noi acum trebuie să facem tot posibilul să rezolvăm situația și să scoatem clubul la liman. Și o vom face.
A doua cale, unde lucrurile se judecă altfel, e la TAS. Judecătorii de la TAS au altă viziune. Judecă nu numai prin prisma regulamentului, ci se gândesc și la legile europene. Avem mare speranță. Dacă nu rezolvăm în câteva zile la FIFA, ne adresăm la TAS și o să se rezolve. Sigur, fiecare zi care trece e o zi în care nu putem face transferuri și nu putem să întărim echipa”, a declarat Iuliu Mureșan, în cadrul unei conferințe de presă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo