Dinamo se află în insolvență, procedură care o obligă să fie cu salariile la zi și să nu mai acumuleze alte datorii, astfel situația s-a ameliorat în Ștefan cel Mare din acest punct de vedere, însă doar pe moment.
Pe plan sportiv, lucrurile stau și mai rău. Trupa lui Flavius Stoican se află pe locul 15, direct retrogradabil, cu 13 puncte după 26 de etape, însă "câinii" pot profita de situația de la Gaz Metan Mediaș, care se află în pragul colapsului.
Administratorul judiciar al lui Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, a anunțat că se află în căutarea unui investitor pentru achitarea datoriilor, acțiune asumată din sezonul viitor. Totuși, unul dintre oamenii potenți financiari care doreau să investească în Ștefan cel Mare s-a retras din cauza scandalurilor care au planat asupra echipei.
Romanian Liga I
Cel mai rapid gol al sezonului în Liga 1 s-a marcat în ultimul meci din play-off
ACUM 3 ORE
CITEȘTE ȘI:

Răzvan Zăvăleanu caută cu disperare un investitor pentru Dinamo

Un alt posibil investitor la Dinamo așteaptă să vadă rezultatul auditului financiar al clubului înainte de merge mai departe. Mai mult decât atât, Zăvăleanu anunță faptul că această situație nu va funcționa la infinit, iar Dinamo va avea nevoie de un investitor capabil: "Caut cu disperare persoane care vor să investească la Dinamo. Suntem în continuare în ‘due diligence’ (n.r. – audit financiar) cu o companie, nu s-a închis colaborarea. Dar scandalurile din jurul echipei ne afectează. Era vorba de două companii, dar una s-a retras.
Dinamo are nevoie de un investitor. Trebuie să te asiguri că, la un moment dat, vei putea să dai și banii prevăzuți în planul de reorganizare. Astăzi, o societate fotbalistică în România care se bazează în principal pe drepturile de televiziune poate să facă față cu greu cheltuielilor curente. De asta ne agităm foarte tare să facem rost de un investitor, care să achite acele sume.
Sunt de acord cu reținerea unei părți din drepturile TV pentru garantarea salariilor. La începutul fiecărui sezon, aș solicita echipelor să prezinte și să garanteze partea salarială pentru sezon. Ar trebui măcar procentual. Dacă eu am buget de 10 milioane de euro, atunci drepturile TV se vor reține în procent mai mare. Dacă am buget un milion, e procent mai mic. După mine, s-ar putea reține întreaga sumă pentru salarii", a spus Răzvan Zăvăleanu, pentru digisport.ro.
Deși dinamoviștii au parte de un lot total schimbat față de sfârșitul anului trecut, rezultatele sunt aceleași, iar retrogradarea reprezintă o reală amenințare. Mai mult decât atât, liderii DDB s-ar fi săturat de Flavius Stoican și au luat legătura cu Dusan Uhrin, pentru a prelua postul.
Romanian Liga I
FCSB-CFR Cluj 3-1 / Victorie doar de orgoliu
IERI LA 20:43
Romanian Liga I
Jucătorii lui Dinamo nu scapă de furia suporterilor! Ce decizie au luat aceștia
IERI LA 16:27