Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dinamo – CFR Cluj 0-3 | "Câinii" termină turul în genunchi, pe locul 15, cu 13 meciuri la rând fără victorie

Romeo Ene

Actualizat 07/11/2021 la 21:43 GMT+2

CFR Cluj s-a impus pe terenul lui Dinamo, scor 3-0, după un meci care a fost la discreția trupei lui Dan Petrescu.

Ciprian Deac și Billel Omrani (CFR Cluj)

Credit imagine: Getty Images

Clujenii, care sunt lideri autoritari în Liga 1, nu au avut emoții cu trupa lui Mircea Rednic, care a ajuns la 12 meciuri la rând fără victorie în Liga 1, având o linie de clasament dezastruoasă, cu 12 goluri marcate și 36 primite.
În urma acestei victorii, CFR Cluj va termina turul sezonului regulat pe primul loc, cu 39 de puncte după 15 etape, în timp ce Dinamo, aflată într-o criză continuă, va termina pe locul 15, penultimul, cu doar 8 puncte acumulate.
"Câinii" nu au mai câștigat un meci în Liga 1 din luna august, 3-1 cu Academica Clinceni.

Dinamo, un nou eșec usturător în Liga 1

Venirea lui Mircea Rednic pe banca tehnică nu a adus, cel puțin moment, plusul pe care îl așteptau conducătorii, dar și suporterii dinamoviști.
Cu "puriul" pe bancă, dinamoviștii ua înregistrat două egaluri și 3 înfrângeri. Partida din Ștefan cel Mare a început cu CFR în atac, iar clujenii au rezolvat soarta meciului încă din prima repriză.
Bilel Omrani, recuperat după ce a fost infectat cu coronavirus, a deschis scorul în minutul 14 după o fază fixă, capitol la care campioana României stă cel mai bine din Liga 1, iar dinamoviștii cel mai slab.
Citește și:
Deac a centrat, iar atacantul a înscris cu capul imparabil pentru Mihai Eșanu. 3 minute mai târziu, Debeljuh, despre care s-a scris că ar fi avut un conflict cu antrenorul Dan Petrescu, a dublat avantajul formației sale, după ce a deviat de lângă fundașul dinamovist Andre Pinto.
Clujenii au controlat prima repriză, iar în repriza a doua trupa lui Dan Petrescu nu a mai forțat și a preferat să-și păstreze avantajul acumulat în primul act.
Dinamoviștii au încercat să preseze, însă nu au reușit să-și creeze foarte multe ocazii la poarta tânărului Hindrich. Ivanovski timid și Bani au încercat să reducă din diferență, însă cea care a înscris a fost tot CFR, prin Ciprian Deac în minutul 80, după o pătrundere în careu a lui Sako.
S-a terminat 3-0 pentru CFR, într-un meci în care campioana României a fost superioară la toate capitolele. Pentru Dinamo au debutat nu mai puțin de 3 fotbaliști: Kainourgios, Nunic și Carp, însă nu a fost suficient pentru a obține ceva din acest meci.
Urmează pauza pricinuită de meciurile echipelor naționale, iar după pauză, Dinamo va merge la Voluntari, în timp ce clujenii se vor duela cu U Craiova 1948, în deplasare.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo