Dinamo era într-o situație disperată înaintea acestui joc. Nu mai câștigase de 15 jocuri în Liga 1 și ajunsese pe ultimul loc. Echipa a evoluat însă ca niciodată în acest sezon împotriva Chindiei, din punct de vedere al ambiției, mai ales după ce a deschis scorul și a fost bagată în corzi de adversară. În cele din urmă, echipa lui Mircea Rednic a avut și noroc cu carul, pentru că oaspeții au ratat câteva situații imense, inclusiv un penalty. Spiritul de sacrificiu a adus însă trei puncte imense echipei Dinamo.
Cătălin Carp a fost unul dintre eroii echipei Dinamo, luni seara, el reușind să marcheze cu multă șansă în minutul 62. Cu câteva minute mai devreme, Chidia trimisese mingea în bară.
Romanian Liga I
Dinamo a anunțat al 3-lea transfer al iernii! Cine e fotbalistul care vine să întărească apărarea
12/01/2022 LA 21:08
Intrat în minutul 76, Răzvan Matiș (Chindia) a fost făcut KO în careu după o ieșire hazardată a portarului Plamen Iliev. Arbitrul Ovidiu Hațegan nu a văzut bine faza și a lăsat pentru câteva momente jocul să continue. Jucătorul echipei oaspete a rămas însă la pământ și s-a cerut rapid ca salvarea să intre pe teren. Din fericire, Matiș s-a ridicat, iar arbitrul a revenit prin dictarea unei lovituri de la 11 metri.

Dinamo București a fost salvată de Plamen Iliev

Daniel Popa și-a asumat responsabilitatea execuției, a trimis puternic, dar în bara transversală. A fost ziua în care șansa a surâs în totalitate echipei Dinamo. Băieții lui Mircea Rednic s-au baricadat în apărare, s-au luptat eroic pentru a ține de rezultat și au scăpat cu fața curată după alte câteva ocazii mari ale Chindiei. Bulgarul Plamen Iliev a fost până la urmă eroul echipei, după ce a parat fabulos încă o mingea foarte grea în minutul 95.
Gruparea din Ștefan cel Mare a simțit din nou gustul victoriei în Liga 1 după o pauză de 133 de zile
https://i.eurosport.com/2021/12/12/3270818.jpg
Romanian Liga I
Dinamo poate lua gratis un jucător de la Clinceni! Pe cine vrea Stoican
12/01/2022 LA 12:57
Romanian Liga I
3 jucători importanți pleacă de la Dinamo în această iarnă! Unde se transferă Filip și Sorescu
11/01/2022 LA 15:41