Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dinamo - Chindia 1-0. Echipa lui Mircea Rednic a câștigat în Liga 1 după o pauză de 133 de zile

Andrei Nicolae

Actualizat 13/12/2021 la 22:38 GMT+2

După o serie negativă de 15 meciuri, Dinamo a simțit din nou gustul victoriei într-o partidă din Liga 1.

Deian Sorescu

Credit imagine: Getty Images

Dinamo era într-o situație disperată înaintea acestui joc. Nu mai câștigase de 15 jocuri în Liga 1 și ajunsese pe ultimul loc. Echipa a evoluat însă ca niciodată în acest sezon împotriva Chindiei, din punct de vedere al ambiției, mai ales după ce a deschis scorul și a fost bagată în corzi de adversară. În cele din urmă, echipa lui Mircea Rednic a avut și noroc cu carul, pentru că oaspeții au ratat câteva situații imense, inclusiv un penalty. Spiritul de sacrificiu a adus însă trei puncte imense echipei Dinamo.
Cătălin Carp a fost unul dintre eroii echipei Dinamo, luni seara, el reușind să marcheze cu multă șansă în minutul 62. Cu câteva minute mai devreme, Chidia trimisese mingea în bară.
Intrat în minutul 76, Răzvan Matiș (Chindia) a fost făcut KO în careu după o ieșire hazardată a portarului Plamen Iliev. Arbitrul Ovidiu Hațegan nu a văzut bine faza și a lăsat pentru câteva momente jocul să continue. Jucătorul echipei oaspete a rămas însă la pământ și s-a cerut rapid ca salvarea să intre pe teren. Din fericire, Matiș s-a ridicat, iar arbitrul a revenit prin dictarea unei lovituri de la 11 metri.

Dinamo București a fost salvată de Plamen Iliev

Daniel Popa și-a asumat responsabilitatea execuției, a trimis puternic, dar în bara transversală. A fost ziua în care șansa a surâs în totalitate echipei Dinamo. Băieții lui Mircea Rednic s-au baricadat în apărare, s-au luptat eroic pentru a ține de rezultat și au scăpat cu fața curată după alte câteva ocazii mari ale Chindiei. Bulgarul Plamen Iliev a fost până la urmă eroul echipei, după ce a parat fabulos încă o mingea foarte grea în minutul 95.
Gruparea din Ștefan cel Mare a simțit din nou gustul victoriei în Liga 1 după o pauză de 133 de zile
Program etapa 17, Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo