Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dinamo – FC Botoșani 1-2 | "Câinii" ajung la 6 înfrângeri consecutive în Liga 1 și rămân pe penultimul loc

Irina Aldea

Publicat 19/09/2021 la 21:03 GMT+3

Dinamo a ajuns în această seară la 6 înfrângeri consecutive, cedând pe teren propriu în fața noii ocupante a locului 2 din clasamentul Ligii 1, FC Botoșani.

Dinamo

Credit imagine: Getty Images

Dinamo a fost învinsă în această seară de FC Botoșani pe teren propriu, în etapa a noua din Liga 1. Moldovenii au început meciul în forță și au deschis scorul în minutul 13 prin Ongenda, care a marcat dintr-o pasă a lui Roman. 5 minute mai târziu, moldovenii și-au dublat avantajul prin Kage din lovitură de la 11 metri. Gazdele au înscris și ele prin Torje, în minutul 84, din penalty.
Înfrângerea nu a fost singurul motiv de supărare al "câinilor". Nocturna a căzut în a doua jumătate a primei reprize. Becurile s-au stins în minutul 36, după o fază în care moldoveni au recuperat o minge, iar problema a fost remediată după aproximativ 15 minute, atunci când s-a și reluat partida din Ștefan cel Mare.

Dinamo ajunge la 6 înfrângeri consecutive în Liga 1

În urma acestui rezultat, Dinamo rămâne pe penultimul loc în clasamentul Ligii 1, pe poziția a 15-a, cu doar 6 puncte în 9 meciuri. De partea cealaltă, FC Botoșani urcă pe locul al doilea, cu 20 de puncte după 9 partide parcurse, întrecând Rapidul lui Mihai Iosif.
Pentru Dinamo urmează meciul din Cupă cu Ripensia Timișoara, iar în campionat două meciuri foarte dificile cu CS U Craiova și UTA Arad. De partea cealaltă, pentru moldovenii de la FC Botoșani urmează meciul din Cupă cu FC Argeș, iar în campionat duelurile cu U Craiova 1948 și codașa clasamentului, Academica Clinceni.

Dinamo – FC Botoșani 1-2 | Echipele de start

  • Dinamo: Iliev – Creţu, Ehmann, Grigore, A. Radu – Itu, Răuţă, Torje – Moldoveanu, Ivanovski, Bani. Rezerve: Eşanu – Giafer, Amzar, Tone, Borcea, Neicuţescu, Stan, Ţîră, Popa. Antrenor: Sorin Colceag
  • FC Botoșani: Pap – Braun, Racoviţan, Şeroni, Ţigănaşu – Tîrcoveanu, Edjouma, Ongenda – Barbosa, Roman, Kage. Rezerve: Contra, Tchakonte, Dragu, Croitoru, Florescu, Fili, Sila, Petkovski, Souza. Antrenor: Marius Croitoru
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo