Conform Fanatik, fundașul brazilian va fi cel de-al 13-lea transfer realizat de Dinamo în această iarnă.
Gaz Metan Mediaș traversează o perioadă extrem de dificilă din punct de vedere financiar și recent a fost depunctată. Medieșenii riscă să-și piardă majoritatea jucătorilor din cauza problemelor cu banii, iar echipele din Liga 1 urmăresc cu atenție ceea ce se întâmplă acolo.
Dinamo și-l dorește pe Gabriel Moura în contextul în care Marius Tomozei, adus pentru a evolua pe postul de fundaș dreapta, s-a accidentat foarte grav în meciul cu Botoșani, chiar în minutul 2. Acesta a suferit o ruptură de ligamente și nu va mai juca în acest sezon pentru Dinamo.
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan va pleca de la Dinamo la finalul sezonului! Se știe deja cine va fi președinte
ACUM 15 ORE
Alin Buleică este singura soluție pe care o are Flavius Stoican pentru acel post, dincolo de improvizațiile care pot apărea.
CITEȘTE ȘI:

Gabriel Moura, aproape de revenirea la Dinamo

Gaz Metan ar putea rămâne fără jucători înainte de meciul cu Dinamo, iar jucătorii au apelat la AFAN pentru a deveni cât mai repede liberi de contract. Astăzi este ultima zi de mercato în România, iar ei trebuie să fie declarați liberi înainte de terminarea acestei perioade de transferuri, altfel nu vor putea semna cu alte echipe.
Gabriel Moura a jucat 26 de meciuri în acest sezon la Mediaș și mai are contract cu ardelenii până la finalul sezonului. El va putea pleca liber de contract de la Mediaș doar în cazul în care va renunța la salariile pe care le are de încasat.
34 de meciuri a jucat pentru Sepsi în sezonul 2018-2019 și 54 pentru Gaz Metan. La Sepsi, Moura a fost coleg cu Igor Jovanovic, actualul fundaș central al lui Dinamo.
Brazilianul de 33 de ani a mai jucat la Dinamo recent. El a venit în Ștefan cel Mare în iulie 2019, de la Sepsi Sfântu Gheorghe, însă a jucat doar 12 meciuri și nu a confirmat, plecând după 6 luni la Gaz Metan Mediaș, acolo unde a avut evoluții solide, fiind cotat de site-ul de specialitate Transfermarkt la 300.000 de euro.
În cazul în care Dinamo îl va transfera pe Moura, acesta va fi cel de-al 50-lea jucător înregistrat de "câini" în actualul sezon, un adevărat record. Dinamo i-a mai transferat în această iarnă pe Marius Tomozei, Răzvan Patriche, Alin Buleică, Jonathan Rodriguez, Balthazar Pierret, Thomas Chesneau, Cristiano Figuieredo, Antoni Ivanov, Igor Jovanovic, Dusan Celar, Baptiste Aloe și Segbe Azankpo.
Toți au debutat pentru Dinamo, însă prestațiile lor au fost mai mult dezamăgitoare, iar Dinamo luptă pentru salvarea de la retrogradare și va avea meci direct cu Gaz Metan chiar etapa viitoare, pe teren propriu,
Rămâne de văzut dacă Mediașul își va pierde majoritatea jucătorilor și antrenorul, sau aceștia vor rămâne și pentru meciul de Dinamo, extrem de important în perspectiva ocupării unui loc de baraj la finalul sezonului.
Romanian Liga I
Steaua se revoltă după ce FRF a decis că "militarii" nu pot juca la baraj! Comunicatul clubului
ACUM 17 ORE
Romanian Liga I
Rapid nu va juca la barajul pentru Conference League nici dacă Sepsi ia Cupa! Reacția lui Mutu
ACUM 18 ORE