Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dinamo nu se mai oprește din transferat jucători! Cine e atacantul care l-a convins pe Rednic

Nicu Savin

Publicat 29/10/2021 la 16:26 GMT+3

Dinamo a oficializat astăzi al 5-lea transfer de la venirea lui Mircea Rednic pe banca tehnică. Marko Nunic este ultimul jucător ajuns în "Groapă", un atacant sloven în vârstă de 28 de ani, care a jucat în ultimele 3 sezoane în prima ligă din Grecia.

Mircea Rednic

Credit imagine: Eurosport

Dinamo continuă să se întărească în plin sezon. Situația echipei este una disperată, iar oficialii încearcă să-i aducă lui Mircea Rednic jucători noi, care să pună umărul la redresarea situației.
După ce ieri "câinii" l-au prezentat pe Cătălin Carp, astăzi a fost oficializată aducerea atacantului sloven Marko Nunic.
Nunic a jucat numai în fotbalul sloven până în 2018, evoluând la echipe precum Olimpija Ljubljana, Radomlje, Sencur, Aluminij, Zavrc și Gorica, iar în vara anului 2018 a făcut pasul în prima ligă a Greciei, la AE Larissa.
Așadar, Dinamo a ajuns la 5 transferuri realizate după revenirea lui Mircea Rednic la echipă. Michel Espinosa, Tomas Vestenicky, Nikolaos Kainourgios, Cătălin Carp și Marko Nunic sunt cei 5 jucători ajunși la Dinamo în ultimele 3 săptămâni, toți venind din postura de fotbaliști liberi de contract.
Citește și:

Marko Nunic nu are cifre de invidiat

Cifrele lui Nunic nu sunt foarte încurajatoare pentru fanii dinamoviști. În cele 102 meciuri jucate pe prima scenă în Slovenia, acesta a marcat doar 15 goluri. În cei 3 ani petrecuți la Larissa, atacantul a înscris 9 goluri în 55 de partide bifate. În stagiunea trecută, Nunic a marcat doar 2 goluri pentru formația elenă.
Nunic a intra deja în programul de pregătire al lui Dinamo și ar putea debuta chiar la finalul acestei săptămâni, când echipa lui Rednic o întâlnește în deplasare pe Sepsi Sf.Gheorghe, o altă formație din subsolul clasamentului.
După 13 etape scurse din acest sezon, Dinamo ocupă penultima poziție în Liga 1, cu numai 8 puncte acumulate. După meciul cu Sepsi, "câinii" vor juca acasa împotriva campioanei CFR Cluj, în ultima etapă a turului din sezonul regulat și înainte de pauza competițională de 2 săptămâni dedicată meciurilor internaționale.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă
Programul transmisiunilor Eurosport în etapa a 10-a din Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo