În acest sens, administratorul special al lui Dinamo, Iuliu Mureșan, a anunțat că echipa va căuta un stadion pe care să-și dispute meciurile din sezonul viitor.
Dinamo ia în calcul trei variante de stadion pentru meciurile de pe teren propriu din sezonul următor: "Arcul de Triumf", "Anghel Iordănescu" din Voluntari şi "Marin Anastasovici", stadionul Astrei. Mureșan a anunțat că actualul stadion va fi demolat cât de curând posibil, pentru a se contrui altul nou.
CITEȘTE ȘI:
Romanian Liga I
CFR bagă echipa a 2-a în duelul cu FCSB, din ultima etapă! Cristi Balaj a explicat decizia
ACUM 20 ORE

Dinamo își caută o nouă casă

Chiar și așa, prima opțiune pentru dinamoviști rămâne "Arcul de Triumf", stadion pe care vor mai multe echipe să-și dispute meciurile de pe teren propriu: "Sunt sigur de acest lucru, va începe sută la sută demolarea și va trebui să ne căutăm alt stadion din sezonul următor. Noi am vrea foarte tare, am avut discuții la MTS, dar ni s-a spus aceeași poveste, că lipsesc niște avize, că deocamdată nu pot, dar au putut să joace unii-alții pe acolo. E un stadion care corespunde și pentru fotbal. Măcar o echipă ar putea să joace și acolo. Nu e normal ca un stadion făcut din bani publici să fie confiscat de o echipă, nu contează din ce ligă. Toate echipele au dreptul să joace acolo.
Și noi trebuie să facem venituri, fotbalul trebuie să atragă în primul rând. Nu înțeleg de ce își permit unii ca stadioanele frumoase, moderne, cu condiții, să fie ținute pentru 500 de spectatori sau 1000, la un meci din când în când. Nu înțeleg logica, mă depășește pe mine", a precizat Mureșan, conform sport.ro.
Până acum, varianta cea mai probabilă era ca noul stadion al lui Dinamo să fie ridicat pe vechiul velodrom, dar această opțiune nu mai este luată în calcul în prezent. În primă fază, stadionul din Ștefan cel Mare a fost inclus în schema pentru EURO 2020, dar lucrările nu au mai continuat, iar arena a intrat sub responsabilitatea Centrului Național de Investiții. Lucrările la noul stadion vor începe în câteva luni, cel mai probabil.
Romanian Liga I
Dusan Uhrin Jr a prefațat meciul tur dintre Dinamo și U Cluj, în barajul pentru Liga 1
ACUM O ZI
Romanian Liga I
Farul Constanța, meci amical cu trupele NATO. Cum s-a terminat partida
ACUM O ZI