Dinamo are mari probleme financiare, iar acestea ar putea fi ameliorate prin vânzarea unor jucători, însă oficialii clubului nu sunt dispuși să cedeze tentației de a accepta orice sumă pentru redresarea situației delicate.
Așa se întâmplă și în cazul lui Deian Sorescu, care este jucătorul cel mai bine cotat de la Dinamo și care a avut evoluții excelente în acest debut de sezon. Cele 5 goluri marcate în primele 3 etape l-au adus pe atacantul de 23 de ani în atenția mai multor cluburi din străinătate.

Dinamo a refuzat o ofertă de 600.000 de € pentru Sorescu

Romanian Liga I
Fanii lui Dinamo și "U" Cluj așteaptă meciurile de la baraj! Ce mesaje le-au transmis fotbaliștilor
ACUM 19 ORE
Conform turcilor de la gazianteppusula.com Gaziantep a trimis o ofertă scrisă către Dinamo pe numele lui Sorescu. Fosta echipă a lui Marius Șumudică a oferit 600.000 de €, dar oficialii din Ștefan cel Mare au declinat propunerea, dorind o sumă mai mare în schimbul jucătorului. Conform sursei citate, Sorescu s-a înțeles cu gruparea din Turcia, dar transferul a picat deocamdată din cauza refuzului ferm al celor de la Dinamo.
De altfel, Iuliu Mureșan a declarat că va încerca să facă tot posibilul să păstreze cei mai buni jucători la echipă, motivând că plecarea acestora ar slăbi echipa din punct de vedere sportiv, deoarece nu ar putea fi înlocuiți decât cu jucători de la echipa a 2-a.
"Mă sună direct pe mine preşedinţi de club pentru Sorescu. Am primit chiar şi oferte în scris. Va lăsa o gaură mare în echipă. Eu nu l-aş da pe Sorescu nici cu două milioane!!!!! Jucătorii de top de la Dinamo…voi trage cât voi putea să stea la noi măcar până în iarnă", a spus Iuliu Mureșan pentru as.ro.
Deian Sorescu joacă din 2018 la Dinamo, unde a ajuns liber de contract după despărțirea de ASU Poli Timișoara. În cei 3 ani petrecuți la clubul din Ștefan cel Mare, atacantul a jucat 117 meciuri, marcând 26 de goluri și oferind 26 de pase decisive.
Romanian Liga I
Dinamoviștii, concentrați pe barajul cu Universitatea Cluj! "E singurul lucru care ne preocupă"
17/05/2022 LA 15:53
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan va pleca de la Dinamo la finalul sezonului! Se știe deja cine va fi președinte
17/05/2022 LA 12:26