Dinamo a câștigat ambele partide jucate pe teren propriu în această ediție de campionat (3-2 cu FC Voluntari și 3-1 cu Academica Clinceni), iar fanii sperau ca această serie să continue.
Prima repriză a fost una săracă în ocazii, amble echipe arătându-și limitele când au fost nevoite să atace pozițional. Ahmed Bani a fost aproape de un gol foarte frumos în minutul 10, dar mingea trimisă de acesta peste portarul Mioveniului a aterizat pe plasa porții.
Până la pauză, doar șutul lui Steliano Filip din minutul 29 a mai animat puțin jocul, care în general a însemnat o bătălie la mijlocul terenului.
Romanian Liga I
Fanii lui Dinamo și "U" Cluj așteaptă meciurile de la baraj! Ce mesaje le-au transmis fotbaliștilor
19/05/2022 LA 12:10

Dinamo, primul eșec pe teren propriu în acest sezon

Partea secundă a început cum nu se poate mai bine pentru cei de la Mioveni, care au deschis scorul prin Bogdan Rusu în minutul 50. Atacantul oaspeților a luat o acțiune pe cont propriu și a șutat de la marginea careului, iar mingea a căpătat o traiectorie ciudată care a trecut peste Eșanu.
După primirea golului, Dinamo nu a reușit sub nicio formă să revină în meci, iar oaspeții și-au păstrat avantajul fără mari probleme. Singura șansă a dinamoviștilor de a egala a venit în urma unui șut de la distanță a lui Răuță, car ea trecut însă peste poartă.
Așadar, Dinamo ajunge la a 2-a înfrângere consecutivă și rămâne cu 6 puncte în clasament, ocupând poziția a 9-a.
Romanian Liga I
Dinamoviștii, concentrați pe barajul cu Universitatea Cluj! "E singurul lucru care ne preocupă"
17/05/2022 LA 15:53
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan va pleca de la Dinamo la finalul sezonului! Se știe deja cine va fi președinte
17/05/2022 LA 12:26