Dinamo este într-o criză profundă, dar venirea lui Mircea Rednic pe bancă mărește speranțele fanilor că lucrurile se pot redresa în scurt timp. "Puriul" a amimțat încă de la semnarea contractului că echipa va fi întărită în viitorul apropiat, iar primul transfer este aproape realizat.
Conform doardinamo.ro, Rednic a fost convins de Michel Espinosa, un mijlocaș central de 28 de ani, originar din Camerun, care are și pașaport francez. Acesta fusese adus în probe săptămâna trecută, iar prestația sa din amicalul cu Petrolul a fost una apreciată astfel că va fi păstrat la echipă.
Citește și:
Romanian Liga I
CFR Cluj poate da o lovitură financiară! Ardelenii au ofertă uriașă pentru Andrei Burcă
ACUM 9 ORE

Dinamo aproape de primul transfer din noua "eră Rednic"

Espinosa era liber de contract, ultima sa echipă fiind Botev Plovdiv, de care s-a despărțit în vara acestui an. Mijlocașul a început fotbalul la Toulouse. Acesta a mai jucat în Franța la echipe modeste precum Trellisac, Clermont, Stade Lavallois sau Sporting Club Lyon, dar a evoluat un sezon și pentru croații de la NK Istra.
  • 250.000 de € este cota de piață a lui Michael Espinosa, conform transfermarkt.com
Pe când era doar un junior, cariera lui Espinosa se anunța una foarte promițătoare, el jucând 2 meciuri pentru naționala U18 a Franței. Parcursul său ulterior nu a fost pe măsura talentului, el nereușind să se impună la vreoo echipă importantă în Hexagon. Totuși, la 28 de ani este încă la o vârstă la care mai poate demonstra ceva, iar Dinamo are șansa să-i relanseze cariera.
Michael Espinosa ar putea debuta pentru Dinamo la finalul acestei săptămâni, când echipa lui Rednic va juca în deplasare cu Gaz Metan Mediaș. Partida va fi un adevărat derby al suferinței, ambele echipe fiind în subsolul clasamentului după 11 etape: Dinamo este pe locul 15, cu 7 puncte, iar Gaz Metan ocupă poziția a 14-a, cu 8 puncte.
Romanian Liga I
FCSB primește lovitură după lovitură! 2 jucători anunțați titulari cu Mioveni au intrat în izolare
ACUM 12 ORE
Romanian Liga I
CFR Cluj riscă depunctarea din cauza unei datorii de 250.000 de €! Timpul e dușmanul ardelenilor
ACUM 13 ORE