Prima repriză a meciului dintre Dinamo și Rapid s-a încheiat fără goluri, deși ambele formații și-au creat ocazii. A fost marcată însă de un moment de panică. Alexandru Răuță s-a așezat pe gazon și a solicitat îngrijiri medicale, având probleme cu respirația. Ambulanța a intrat imediat pe teren, iar medicii l-au întors pe o parte pe mijlocașul lui Dinamo. După câteva minute, dinamovistul a fost urcat în ambulanță cu o mască de oxigen. Fotbalistului i s-a făcut un test Covid-19 rapid, care a ieşit negativ, iar în timpul reprizei secunde a fost transportat la spital pentru investigaţii suplimentare.
Mircea Rednic era, la final meciului, extrem de preocupat de starea lui Răuță, acesta mărturisind că imaginile cu mijlocașul întins pe jos l-au făcut să se gândească la alte tragedii din fotbalul românesc. Rednic a făcut apoi o dezvăluire îngrijorătoare: spune că a aflat că Răuță simțea de două zile o durere în zona pieptului, dar că a insistat să joace.
„Eu am pățit-o și cu Vrăbioru, am fost în teren, apoi cu Ekeng. Chiar am băgat o rugăciune repede. Nu l-a lovit nimeni și acum mi se spune că el, de două zile, simte o durere în piept. El n-a spus, e un tip extraordinar, profesionist, se pregătește, bagă capul în contră. S-a văzut, în momentul când Răuță și Espinosa au ieșit, noi am pierdut lupta la mijloc”, a declarat Rednic la finalul partidei.
Romanian Liga 2
Dinamo, victorie cu 2-0, după un joc solid în fața lui FC Brașov! "Câinii", la 2 puncte de play-off
IERI LA 13:08

Rapid - Dinamo 1-1 | Verdictul medicilor în cazul lui Răduță

Conform informațiilor PROTV, Doctorii nu au descoperit nimic suspect, iar analizele efectuate de specialiștii cardiologi s-au dovedit a fi bune pentru fotbalistul formației lui Mircea Rednic.
Săptămâna viitoare, Răuță va mai efectua analize suplimentare și, potrivit surselor medicale, se pare doar că mijlocașul ar fi fost răcit, iar efortul din ultima săptămână l-ar fi afectat pe parcursul partidei. Momentul care i-a speriat pe dinamoviști s-a petrecut în minutul 36, la o fază care nu anunța nimic. Jocul a fost întrerupt după un fault asupra lui Radu, însă cel care i-a speriat pe toți a fost Răuță. Jucătorul a căzut la pământ după ce a realizat că nu mai poate juca și a cerut rapid intervenția medicilor. Din imagini se vedea cum fotbalistul avea respirația accelerată, iar pe teren a pătruns și ambulanța, care l-a preluat pe targă și l-a scos în afara terenului de joc.
Derby-ul Rapid - Dinamo s-a terminat 1-1. Torje și Carnat au marcat 2 goluri extraordinare!
https://i.eurosport.com/2021/10/18/3239116.jpg
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Romanian Liga 2
Dinamovistul care a a acuzat adversarii după înfrângerea de la Iași. "E greu să joci fotbal"
28/11/2022 LA 08:44
Romanian Liga 2
Dinamo a pierdut la Iași și riscă să mai rămână încă un an în liga a 2-a. Rezultatele zilei
26/11/2022 LA 16:59