Dinamo și Rapid au fost din nou adversare în Liga 1 după o pauză de 6 ani. Deși este nou-promovată, formația giuleșteană a sosit în Ștefan cel Mare cu un avans de 14 puncte în fața rivalei, fiind clasată în zona play-off, pe locul 6.
Fără victorie de 9 etape, gazdele au operat câteva modificări în echipă. Mircea Rednic l-a titularizat pe camerunezul Michel Espinosa la mijloc, Deian Sorescu a revenit pe postul de fundaș dreapta, o surpriză fiind și introducerea lui Cătălin Măgureanu în atac încă din primul minut. În repriza secundă și-a făcut debutul și Tomas Vestenicky.
Romanian Liga I
Mihai Iosif a găsit 'vinovatul' pentru remiza cu CS Mioveni! "Am mers foarte mult pe mâna lor"
ACUM 21 ORE

Dinamo - Rapid 1-1. Încă o deziluzie în Ștefan cel Mare

Prima repriză s-a încheiat fără goluri, deși ambele formații și-au creat ocazii. A fost marcată însă de un moment de panică. Alexandru Răuță s-a așezat pe gazon și a solicitat îngrijiri medicale, având probleme cu respirația. Ambulanța a intrat imediat pe teren, iar medicii l-au întors pe o parte pe mijlocașul lui Dinamo. După câteva minute, dinamovistul a fost urcat în ambulanță cu o mască de oxigen. Fotbalistului i s-a făcut un test Covid-19 rapid, care a ieşit negativ, iar în timpul reprizei secunde a fost transportat la spital pentru investigaţii suplimentare.
După pauză, după o ocazie a lui Itu, trupa din Ștefan cel Mare a dat lovitura prin Gabriel Torje, care a trimis un șut în forță de la aproximativ 20 de metri (min. 55). La acest scor, Rapid a jucat totul pe cartea atacului, în tentativa de a restabili egalitatea. Spațiile în defensivă au fost însă mai mari, astfel că jocul s-a animat. Ambele formații au avut șanse mari de a înscrie, până la urmă a făcut-o doar Rapid București.
În minutul 91, Nicolae Carnat, intrat în teren cu 20 de minute mai devreme, a prins un șut de excepție și a marcat un gol la vinclu, care a adus o nouă deziluzie în Ștefan cel Mare. În urmă cu 2 runde, UTA a egalat Dinamo tot în prelungiri.
Așadar, și după 82 de zile, Dinamo rămâne fără victorie în Liga 1. A ajuns la 10 meciuri consecutive fără să fi simțit gustul succesului.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/18/3239116.jpg
Romanian Liga I
Rapid, fără înfrângere în Liga 1 de 7 etape! A obținut o nouă remiză după ce a fost condusă
ACUM O ZI
Romanian Liga I
Dinamo a demarat discuțiile pentru înlocuirea lui Rednic! Cine a fost primul antrenor contactat
IERI LA 17:55