Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dinamo, sprijin financiar din partea unui fost acționar! Ce contribuție are la bugetul clubului

Romeo Ene

Publicat 29/11/2021 la 16:25 GMT+2

Dinamo traversează cea mai grea perioadă din istorie din punct de vedere sportiv, dar latura economică pare că s-a stabilizat în ultima vreme, după intrarea clubului în insolvență.

Dinamo în meciul cu FC Voluntari

Credit imagine: facebook

Programul DDB, Nicolae Badea, plus câțiva oameni de afaceri o ajută pe Dinamo să nu aibă probleme pe plan financiar.
Conform ProSport, Nicolae Badea l-ar fi convins pe Vladimir Cohn, fostul acționar al "câinilor", să contribuie la salariile unor jucători precum Gabriel Torje, Deian Sorescu sau Steliano Filip.
Sumele sunt cuprinse între 2000 și 3000 de euro, iar acestea vin în completarea salariilor de bază pe care le au cei trei jucători.

Cohn nu avea de gând să se mai implice la Dinamo

Vladimir Cohn a fost acționar al clubului din Ștefan cel Mare de la mijlocul anilor 90 până în 2007, atunci când Dinamo a reușit să câștige ultimul titlu de campioană.
În 2020, fostul acționar al dinamoviștilor declara că nu mai are de gând să se implice în fenomen, acesta neavând totală încredere în programul DDB: "Să mă întorc cu Badea la Dinamo? Poate cu badea din «Miorița», ăla moldovean… E foarte dificil să vii să preiei un club din România, cu fotbaliștii care sunt acum la dispoziție, să faci performanțe. Ideea de socios a fanilor dinamoviști mi se pare bună, teoretic, este impresionant că au reușit să strângă bani pentru club. Dar, practic, să vedem cum va funcționa pe termen lung și cu acționarii majoritari care sunt, care vor fi! Majoritarii iau decizii ce nu sunt mereu pe placul minoritarilor.", spunea atunci Cohn.
Dinamo se află în insolvență, iar planul de reorganizare a fost recent aprobat, astfel dinamoviștii au evitat depunctarea.
Citește și:
În momentul de față, Dinamo se bazează pe sumele provenite din drepturile de televizare, programul DDB, Nicolae Badea, Marin Iuhasz, Gheorghe Nițu și, mai nou, Vladimir Cohn.
Rămâne de văzut dacă vor mai veni oameni de afaceri interesați să ajute Dinamo din punct de vedere financiar.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Premier League, etapa 14
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo