Programul DDB, Nicolae Badea, plus câțiva oameni de afaceri o ajută pe Dinamo să nu aibă probleme pe plan financiar.
Conform ProSport, Nicolae Badea l-ar fi convins pe Vladimir Cohn, fostul acționar al "câinilor", să contribuie la salariile unor jucători precum Gabriel Torje, Deian Sorescu sau Steliano Filip.
Sumele sunt cuprinse între 2000 și 3000 de euro, iar acestea vin în completarea salariilor de bază pe care le au cei trei jucători.
Romanian Liga I
Deian Sorescu a plecat de la Dinamo! Clubul a acceptat oferta venită pentru jucător
ACUM 11 ORE

Cohn nu avea de gând să se mai implice la Dinamo

Vladimir Cohn a fost acționar al clubului din Ștefan cel Mare de la mijlocul anilor 90 până în 2007, atunci când Dinamo a reușit să câștige ultimul titlu de campioană.
În 2020, fostul acționar al dinamoviștilor declara că nu mai are de gând să se implice în fenomen, acesta neavând totală încredere în programul DDB: "Să mă întorc cu Badea la Dinamo? Poate cu badea din «Miorița», ăla moldovean… E foarte dificil să vii să preiei un club din România, cu fotbaliștii care sunt acum la dispoziție, să faci performanțe. Ideea de socios a fanilor dinamoviști mi se pare bună, teoretic, este impresionant că au reușit să strângă bani pentru club. Dar, practic, să vedem cum va funcționa pe termen lung și cu acționarii majoritari care sunt, care vor fi! Majoritarii iau decizii ce nu sunt mereu pe placul minoritarilor.", spunea atunci Cohn.
Dinamo se află în insolvență, iar planul de reorganizare a fost recent aprobat, astfel dinamoviștii au evitat depunctarea.
Citește și:
În momentul de față, Dinamo se bazează pe sumele provenite din drepturile de televizare, programul DDB, Nicolae Badea, Marin Iuhasz, Gheorghe Nițu și, mai nou, Vladimir Cohn.
Rămâne de văzut dacă vor mai veni oameni de afaceri interesați să ajute Dinamo din punct de vedere financiar.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/29/3262799.png
Romanian Liga I
Rapid București și CFR Cluj au punctat cu noi achiziții pe piața transferurilor
ACUM 15 ORE
Romanian Liga I
Dinamo a anunțat azi încă două achiziții! Un portar crescut de PSG vine în Ștefan cel Mare
ACUM 15 ORE