Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dinamo, surclasată și de CSU Craiova! "Câinii", bornă negativă fără precedent în istoria clubului

Nicu Savin

Publicat 10/02/2022 la 21:55 GMT+2

Dinamo a pierdut pe teren propriu cu CSU Craiova, scor 1-6, iar salvarea de la retrogradare a clubului din Ștefan cel MAre pare un obiectiv imposibil de atins în acest moment.

Dinamo - CSU Craiova

Credit imagine: Eurosport

Dinamo continuă să se scufunde cu fiecare etapă care se scurge în Liga 1. După ce au pierdut în acest start de an cu FC Argeș (1-2), FCSB (0-3) și cu FC Botoșani (0-4), "câinii" au suferit un eșecu usturător și împotriva Universității Craiova.
Partida din Ștefan cel Mare a curs într-o singură direcție de la început până la sfârșit. Oltenii au deschis scorul în minutul 9, prin Cîmpanu, cu largul concurs al francezului Thomas Chesneau, titularizat în premieră de Flavius Stoican.
Echipa lui Reghecampf a continuat să atace, dar a ratat cu seninătate câteva șanse bune de a majora diferența pe tabelă. Desprinderea a venit totuși înainte de pauză, când Ivan a transformat un penalty acordat după un fault al lui Grigore asupra lui Cîmpanu.
Citește și:

Dinamo - CSU Craiova 1-6 | "Câinii" au atins o bornă negativă fără precedent

Repriza secundă a început dezastruos pentru Dinamo. Chesneau a primit o pasă înapoi și în loc de o degajare simplă a încercat să-l dribleze pe Markovic. Atacantul nu s-a lăsat păcălit, a interceptat migea și a făcut 3-0. Bancu și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor în minutul 57, finalizând superb, din voleu, o pasă primită de la Gustavo.
Dinamo a marcat golul de onoare în minutul 61, prin Matei, care a executat sigur o lovitutură de la 11 metri scoasă de Ivanov. "Câinii" nu au reușit însă să limiteze proporțiile scorului, iar Gustavo a făcut 5-1 în minutul 64, după o pasă ideală a lui Markovic. Coșmarul dinamoviștilor a continuat, iar Aloe a fost eliminat în minutul 67.
Ultimul cuvânt l-a avut tânărul Atanas Trică-Balaci, nepotul legendarului Ilie Balaci, care a marcat pentru 6-1 în minutul 88.
Așadar, Dinamo a ajuns la 4-a înfrângere consecutivă în acest debut de an și perspectivele sunt sumbre pentru echipa alb-roșie. Dinamo a încasat deja 58 de goluri în acest sezon, record negativ absolut în toată istoria sa. De asemenea, eșecul de azi a fost al 19-lea din acest sezon, egalându-se astfel contraperformanța de anul trecut, daratingerea unei noi borne istorice negative este doar o chestiune de timp.
De partea cealaltă, CRaiova a obținut o victorie logică și s-a distanțat la 4 puncte de Rapid, prima echipă clasată sub linia play-off-ului. În etapa viitoare, Dinamo va juca în deplasare cu UTA, iar CSU va avea derby-ul concitadin cu U Craiova 1948.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo