Dinamo București a terminat la egalitate cu Rapid, scor 1-1, în meciul de sâmbătă searar în Liga 1, astfel că a ajuns la o serie de 10 partide fără victorie. Deși echipa lui Mircea Rednic a făcut un meci bun, comparativ cu alte ocazii, situația din clasament nu s-a îmbunătățit după această partidă.
Încă după terminarea jocului, "Puriul" a dezvăluit că vor mai veni jucători în perioada imediat următoare, cel puțin un jucător:
Romanian Liga I
Reacție dură din partea lui Laszlo Balint, după eșecul cu FCSB: "Nu pot să fiu calm"
ACUM 8 ORE
"Avem două soluții, trebuie să mai facă testul fizic, iar atunci decidem. Decidem câți bani le dăm până în iarnă. Vor veni până în iarnă, cu opțiune. Cât timp îți trebuie ca să intri în teren? O lună, două, atunci îți dau foarte puțini bani. Avem nevoie de un lot mult mai consistent și valoros decât a fost până acum", a spus Mircea Rednic.

Dinamo transferă încă doi jucători! Unul este grecul Nikolaos Kainourgios

Unul dintre jucătorii care negociază cu clubul alb-roșu este grecul Nikolaos Kainourgios (23 de ani), extremă stânga de meserie, după cum anunță gsp.ro.
Iuliu Mureșan a confirmat faptul că Dinamo face două achiziții.
"Cei doi urmează să semneze, probabil luni. Unul a venit la Săftica, cu soția, este atacant. A venit și celălalt, ieri au făcut vizita medicală. Semnătura este o formalitate, ofertele financiare le-am trimis jucătorilor înainte de a veni în România. Nu mai avem ce negocia, rămâne o formalitate", a spus Mureșan la emisiunea Digi Sport Matinal.
Nikolaos Kainourgios este un jucător grec liber de contract din iulie, după despărțirea de Zulte Waregem. El a mai evoluat la Aittitos Spaton și AE Sparti. În 2019, el a fost convocat la echipa națională U21 a Greciei și a fost rezervă neutilizată la un meci amical cu Germania U21, scor 0-2.
Dinamo este pe locul 15 în Liga 1, cu 8 puncte și nu a mai câștigat un meci în campionat de 82 de zile.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/18/3239116.jpg
Romanian Liga I
FCSB – UTA Arad 2-1 | Gazdele câștigă după două penalty-uri discutabile
ACUM 9 ORE
Romanian Liga I
U Craiova 1948, de vânzare! Patronul oltenilor a făcut marele anunț: "Se va găsi un cumpărător"
ACUM 9 ORE