Edi Iordănescu a fost prezentat drept antrenor principal la FCSB. Deși conducerea roș-albaștrilor a anunțat că Dinu Todoran va continua să conducă echipa a doua a clublui, cea din Liga a 3-a, se pare că lucrurile nu vor sta așa.
Gazeta Sporturilor informează că Dinu Todoran nu este de acord și a ales să părăsească definitiv FCSB. Urmând ca pe banca echipei secunde din Liga 3 să fie numit Leonard Strizu. Acesta are un trecut roș-albastru, fiind antrenor al echipei secunde între 2008 și 2010 și șef al Centrului de Copii și Juniori, înainte ca echipa să piardă numele de Steaua.
4500 de euro lunar a fost salariul lui Todoran la FCSB.
Romanian Liga I
Motivul pentru care Florin Tănase nu a mai plecat de la FCSB! Cine a blocat transferul în Emirate
13/01/2022 LA 10:25
https://i.eurosport.com/2021/08/19/3203581.png

Edi Iordănescu și-a blindat contractul la FCSB

Tehnicianul a semnat doar după ce i-au fost acceptate câteva clauze prin care și-a dorit să se asigure că nu se va băga nimeni peste el în vestiar.
"Am avut multe semne de întrbare, am încercat să trec acest scenariu pe toate fețele, dar în momentul în care am spus DA am știut că e nevoie de multă muncă. Am multe clauze în contract. Planul meu după CFR Cluj a fost să plec în străinătate. Asta a fost dorința mea. Dacă tot nu a fost continuitate la CFR, am spus că am parcurs câteva etape în România și am vrut să antrenez afară.
Cu patronul echipei nu am stat față în față pentru prima dată, dar acum am găsit altceva. Am venit cu convingere. Am descoperit un om total schimbat în privința laturii profesionale. De data asta mi-a transmis să-mi construiesc contractul exact așa cum mi-am dorit. Am discutat cu avocații și s-a ajuns să fie semnat. M-a sensibilizat destul de tare.
Eu am 3 atuuri: cuvântul patronului, contractul meu, un contract atipic, care înseamnă o protecție pentru mine și persoana mea. Pe aceste lucruri mă bazez. Am încredere enorm în grupul de jucători", a declarat Edi Iordănescu la conferința de presă.
https://i.eurosport.com/2021/08/16/3202280.jpg
Romanian Liga I
Cum arată 11-le ideal al stranierilor din Liga 1! Cei de la Botoșani și Voluntari domină echipa
09/01/2022 LA 14:41
Premier League
Un nou club din Premier League, pe urmele lui Ianis Stoica! Unde a fost dorit fotbalistul de la FCSB
07/01/2022 LA 08:58