FCSB a terminat la egalitate, scor 1-1, partida cu Sepsi Sf. Gheorghe, prima partidă cu Edi Iordănescu pe banca roș-albaștrilor. La finalul partidei, Valentin Crețu l-a comparat pe Edi Iordănescu, noul antrenor al echipei, cu Dinu Todoran, tehnicianul care a pregătit echipa în debutul acestui sezon. Acesta a spus că se bucură de venirea lui Iordănescu la FCSB, deoarece antrenamentele s-au schimbat și se va munci mai mult, spre deosebire de perioada în care a fost Dinu Todoran antrenor:
"E foarte bine că a venit Edi, îl cunosc, am lucrat și la Mediaș. Fiecare jucător trebuie să se schimbe pe el, să nu se mai uite la ceilalți, să avem spirit de echipă, unul care ne-a lipsit. Edi, cum îl cunosc, te schimbă ca om, ca fotbalist, schimbă mentalitatea, antrenamente fără pauză. Până acum mai mult stăteam la antrenamente și lucrul ăsta se vede. Nu-mi place să vorbesc.
Nu era o problemă fizică, dar cu mingea n-am lucrat ce trebuia. Am discutat cu antrenorul, dar... sunt multe de rezolvat. Nu pot spune că nu am fost o echipă, știu că am avut amicale cu probleme și cu echipe din Liga 2. Trebuia să ne punem niște semne de întrebare, inclusiv la cel cu Buzăul. Și acolo am avut probleme și trebuia să ne dea de gândit", a spus Valentin Crețu după partida de aseară.
Romanian Liga I
Balaj a explicat scandările oribile de la petrecerea de titlu a CFR-ului! Cum l-a apărat pe Petrescu
ACUM 6 ORE
https://i.eurosport.com/2021/08/23/3205801.png

Dinu Todoran: "Nu îl consider fotbalist"

Reacția lui Dinu Todoran nu a întârziat să apară, fostul tehnician dorind să îi răspundă fundașului de la FCSB. Acesta se aștepta ca declarațiile să fie îndreptate către el în cazul în care FCSB nu reușește o victorie în meciul cu cei la Sepsi și a comentat declarațiile lui Crețu:
"Am văzut declarația lui Valentin Crețu. Să o luăm cu începutul. Chiar aseară când au dat gol am dat un mesaj și am zis că toate declarațiile vor fi către mine, că eu sunt vinovat că nu au câștigat aseară. Și eu am fost jucător și știu că mereu e vina fostului antrenor dacă nu se câștigă, iar dacă se câștigă e meritul noului antrenor. În legătură cu ce a declarat acel jucător, eu nu îl consider fotbalist, îl consider jucător. La Buzău am câștigat cu 5-1, poate trebuia să câștigăm cu 6-1, ca la tenis. Asta spune multe despre caracterul lui, nu poți să declari niște lucruri care nu sunt adevărate, te iei de tot staff-ul care a fost. Te întâlnești cu Pintilli, cu Toma și cu Ovidiu, te întâlnești cu el la antrenamente. Nu am știut că este un metodist așa de bun la echipă. Probabil nici Toni Petrea nu a știut, că putea să profite de el și să ia campionatul", a declarat Dinu Todoran la PRO X.
De asemenea, fostul tehnician de la FCSB a vorbit și despre modul în care se antrenează Crețu și capitolele la care acesta este deficitar: "Vali e un jucător despre care, din punct de vedere fizic, nu ai ce să îi zici, se antrenează 100%. Cine l-a antrenat pe Vali știe că dă 100% la antrenament. El e deficitar la celelalte părți. Ca să argumentez, aveam metode de antrenament când trebuia să vină cu centrare, să apară lângă atacanți, la finalizare. A ajuns la centrare, a dat în primul manechin, după aia afară, la următoarea la portar", a mai spus fostul tehnician de la FCSB.
Premier League continuă în acest weekend pe Eurosport
https://i.eurosport.com/2021/08/23/3205987.jpg
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan va pleca de la Dinamo la finalul sezonului! Se știe deja cine va fi președinte
IERI LA 12:26
Romanian Liga I
Steaua se revoltă după ce FRF a decis că "militarii" nu pot juca la baraj! Comunicatul clubului
IERI LA 10:48