Rapid București a învins, duminică, pe Arena Națională, cu scorul de 1-0, echipa FCSB, în derby-ul etapei a cincea a Ligii I. Meciul a fost unul extrem de tensionat, un duel al orgoliilor, cu multe tatonări, cu două eliminări şi cu o atmosferă incendiară în tribune. În minutul 39, Vinicius (FCSB) a înscris în propria poartă.
În minutul 83, Şerban (FCSB) şi Belu (Rapid) au avut o altercaţie, s-au îmbrâncit. Sefer (Rapid) a venit tare şi l-a doborât pe Şerban. După acest incident, în care s-au implicat mai mulţi jucători de la ambele echipe, Sefer şi Şerban au fost eliminaţi de arbitrul Barbu. În urma acestui rezultat, Rapid a adunat 13 puncte și se află pe locul 2. De cealaltă parte, FCSB rămâne cu opt puncte și ocupă locul 4.

Dinu Todoran își asumă responsabilitatea înfrângerii cu Rapid

Romanian Liga I
Se reia Liga 1! FCSB - CFR Cluj, derby-ul etapei a 22-a! Cum arată clasamentul competiției
IERI LA 07:22
"Este o înfrângere foarte dureroasă, mai ales cu Rapid. Este o înfrângere rușinoasă. La înfrângeri, antrenorul este mereu vinovat, asta e de știut. Eu îmi doresc din partea jucătorilor mei atitudine. Singurul vinovat sunt eu, iar astăzi trebuia să câștigăm. Jocul nostru nu a fost strălucit.
Nu ne așteptam să pierdem. Nu e un început bun de campionat. Am crezut că după meciul cu Craiova ne-am revenit. Vom vedea ce se va întâmpla, vom analiza. Nu am apucat să vorbesc cu conducerea. Din punctul meu de vedere, eu am cei mai buni jucători. Azi nu a mers ceva, vom vedea ce anume. Jocul din seara asta nu a arătat cum și-au dorit suporterii", a spus Dinu Todoran la finalul meciului cu FCSB.
Au evoluat următoarele echipe:
  • FC Rapid: Moldovan - Belu Iordache, Săpunaru, Dr. Grigore, Junior Morais - Crepulja, Albu, Pănoiu (Sefer '62) - Carnat (Dandea '88), Bălan (Goge '88), Hlistei (Moise '62). Antrenor Mihai Iosif;
  • FCSB: Vlad - V.Creţu, Vinicius, Al. Creţu (I. Cristea '46), S. Şerban - Oct. Popescu (Mamut '46), Ov. Popescu, Olaru (Moruţan '46) - Cordea, Fl. Tănase, Fl. Coman (Dumiter 78). Antrenor Dinu Todoran.
Romanian Liga I
Dezvăluirea tulburătoare a unui fost rapidist despre cum a ajuns după gratii: "Trăgeam când jucam"
19/01/2022 LA 07:27
Romanian Liga I
Un fotbalist de la FCSB, în atenția mai multor echipe din Cipru! Poate ajunge lângă alți 2 români
19/01/2022 LA 06:31