După doar șapte meciuri petrecute pe banca tehnică a celor de la FCSB, Dinu Todoran a fost înlocuit cu Edi Iordănescu. Eșecul cu Rapid din derby-ul etapei a cincea i-a fost "fatal" lui Todoran. Fostul antrenor al roș-albaștrilor a rupt tăcerea și a vorbit despre aventura la FCSB, despre motivele pentru care nu a rămas la echipa a doua, dar și ce planuri de viitor are.
Dinu Todoran a analizat în care a antrenat vicecampioana României. Tehnicianul este convins că a avut de câștigat în urma experienței câștigate în această perioadă, însă este conștient în același timp că imaginea sa nu este prea bună în prezent. Todoran a anunțat că își dorește să continue în antrenorat și a explicat de ce nu a dorit să rămână la a doua echipă a FCSB-ului.

Dinu Todoran rupe tăcerea după aventura de la FCSB

Romanian Liga I
The Guardian l-a găsit pe "noul Chivu" la Farul! Ce scriu englezii despre perla lui Gică Hagi
ACUM 6 ORE
"Vreau să clarific anumite lucruri. Mi-am asaumat anumite lucruri când am venit la FCSB și vreau să mulțumesc pentru această șansă. Când am promis ceva, atunci merg până la capăt, indiferent de situație și dacă imaginea mea e stricată. Am observat o lipsă de respect, lipsă de respect în ceea ce privește vârsta și funcția și asta ar trebui să le dea puțin de gândit pe viitor. Fiecare are o funcție și trebuie să îl respecți pe cel care are o funcție mai înaltă.
Eu am avut de câștigat, de învățat după experiența de la FCSB. Eu nu am experiență și am avut numai lucruri de învățat. Sunt persoana care și-a asumat tot. Mi-am dat cuvântul și merg până la capăt. Imaginea mea a fost afectată, dar ca să antrenezi FCSB… Eu am avut numai de câștigat din punct de vedere sportiv. Nu am mai rămas pentru că s-a încheiat contractul. Conducerea mi-a spus să rămân, dar eu vreau să încerc în altă parte, vreau să încerc să antrenez. Nu m-a afectat această experiență. Nu am avut nicio problemă, nu am ce să reproșez. Vreau să antrenez, aștept ofertă. De asta nu am rămas nici la academie", a spus Dinu Todoran la Pro X.
În vârstă de 42 de ani, Dinu Todoran a fost numit pe banca FCSB-ului pe 26 mai, iar pe 18 august a fost demis după ce nou-promovata Rapid a câștigat derby-ul cu roș-albaștrii, scor 1-0.
Romanian Liga I
Fotbalistul care a refuzat cele mai tari 3 echipe din Superligă, alegând să rămână în Grecia
25/09/2022 LA 19:09
Romanian Liga I
Dan Petrescu, tupeu maxim după ce a scăpat ca prin minune de demitere. Anunțul făcut
23/09/2022 LA 05:30