Rapid București a terminat doar 1-1 cu Dinamo București, într-un meci din etapăa a 28-a din Liga 1. Echipa și-a spulberat practic și șansele mici care mai existau pentru a prinde play-off-ul. Acesta a fost și al 9-lea meci la rând al clubului fără victorie.
Tristețea a fost mare în tabăra echipei Rapid după acest joc. Căpitanul Cristi Săpunaru a susținut că echipa trebuie să se trezească. El a vorbit chiar de retrogradare!
Romanian Liga I
Dusan Uhrin, ferm înainte de returul barajului cu U Cluj! "Situația clubului nu este prea bună!"
IERI LA 13:35

Cristi Săpunaru: "Simt că nu mai suntem cei care am fost"

"Am dominat tot meciul, dar l-am dominat degeaba. De nouă meciuri nu reușim să câștigăm, e timpul să ne trezim. Suporterii au dreptate să fie supărați, îi înțeleg.
Sunt dezamăgit pentru că ne lipsește răutatea aia, pe care o aveam la începutul campionatului și suporterii erau mândri de noi. Lăsăm totul să meargă de la sine și vom ajunge să ne batem la retrogradare. Nu putem să marcăm, am fost slabi. Nu știu dacă e nevoie de o schimbare, e nevoie să strângem rândurile. Simt că nu mai suntem cei care am fost", a declarat Cristi Săpunaru, potrivit digisport.ro.
După rezultatul de sâmbătă seara, Rapid este pe locul 9 în Liga 1, cu 37 de puncte acumulate în 28 de runde. În ultimele două runde ale sezonului regular, Rapid le întâlnește pe U Craiova 1948 și Academica Clinceni și teoretic poate obține 6 puncte, dar va fi greu să mai ajungă în Top 6. În acest moment, clubul este la 5 puncte de zona play-off.
Romanian Liga I
Miză financiară uriașă pentru Dinamo! Cât vor încasa jucătorii dacă se vor salva de la retrogradare
IERI LA 10:23
Romanian Liga I
Dinamo, fără un jucător important la returul cu U Cluj! Cine va rata meciul decisiv din "Groapă"
26/05/2022 LA 14:46