Universitatea Craiova a fost învinsă de CFR Cluj, scor 0-1, într-o partidă în care Laurențiu Reghecampf a fost extrem de nemulțumit de prestația echipei sale. Spre deosebire de partidele anterioare, atunci când antrenorul oltenilor a găsit părți pozitive și după partidele în care nu a obținut victoria, de data aceasta Reghecampf a fost nemulțumit de lipsa de atitudine a jucătorilor săi în partida din Gruia.
"Nu mi-a plăcut atitudinea și comportamentul nostru, mai ales în prima repriză. Am avut și puțin ghinion, am ratat câteva ocazii, dar nu mi-a plăcut cum am jucat și trebuie să ne trezim pentru că pierdem multe puncte și nu e bine.
Astăzi s-a jucat foarte slab din partea noastră. Avem foarte multe ocazii și ratăm cu seninătate foarte multe ocazii. De la fiecare jucător aștept mai mult, să facă pasul următor, să arate caracter, atitudine, să arătăm ca o echipă care vrea să câștige campionatul", a spus antrenorul oltenilor după partidă.
Romanian Liga I
Transfer uriaș pentru FCSB: 3 milioane de euro! "Au bătut palma"
24/11/2022 LA 08:33
https://i.eurosport.com/2021/09/20/3223718.png

Alexandru Mateiu și Mihai Bălașa, excluși din lotul Craiovei

Potrivit Prosport, Laurențiu Reghecampf i-a exclus din lot pe Alexandru Mateiu și Mihai Bălașa în urma partidei din Gruia. În minutul 41 al partidei de ieri, Laurențiu Reghecampf l-a înlocuit pe Alexandru Mateiu, fiind dezamăgit de prestația acestuia de aseară.
De asemenea, Mihai Bălașa nu s-a numărat printre favoriții lui Reghecampf la Craiova, acesta prinzând puține minute de la sosirea antrenorului pe Ion Oblemenco.
Pentru Universitatea Craiova urmează revanșa contra celor de la CFR Cluj, de data aceasta în Cupa României. După 9 etape, echipa lui Laurențiu Reghecampf se află pe locul 9, cu 13 puncte, în timp ce CFR Cluj este pe primul loc, cu 24 de puncte.
https://i.eurosport.com/2021/09/20/3223565.jpg
Romanian Liga I
Ilie Dumitrescu, fermecat de un puști din Rapid - Farul: "E un jucător rar"
10/11/2022 LA 06:19
Romanian Liga I
Au mai rămas doi! "Finala" pentru postul de antrenor la FCSB
09/11/2022 LA 08:00