Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dorin Șerdean, veste tristă pentru fanii lui Dinamo, după retrogradarea în B: "Falimentul, chestiune de timp"

Irina Aldea

Publicat 11/06/2022 la 15:49 GMT+3

Dinamo a retrogradat în Liga 2, la finalul sezonului 2021/22, iar echipa a rămas fără antrenor și fără foarte mulți jucători. Oficialii "câinilor roșii" au vorbit despre situația financiară a clubului din Ștefan cel Mare.

Dorin Șerdean

Credit imagine: Eurosport

Dinamo a avut un sezon de coșmar, care s-a încheiat cu prima retrogradare din istorie a clubului din Ștefan cel Mare. "Câinii" au avut șansa să ajungă la baraj, dar au pierdut în fața celor de la U Cluj, iar viitorul nu arată foarte bine.Dorin Șerdean, acționarul majoritar al lui Dinamo, a vorbit deschis despre posibilitatea falimentului.
Șerdean, reprezentantul firmei Lotus, deținătoarea a 72,08% dintre acțiunile lui Dinamo, a transmis că nu poate susține echipa ajunsă acum în Liga 2 și așteaptă oferte de cumpărare, vorbind de asemenea deschis despre faliment, despre care spune că la Dinamo în acest moment este "o chestiune de timp".
CITEȘTE ȘI:

Dinamo, foarte aproape de faliment, avertizează Dorin Șerdean

"Să nu uitați un lucru. Nu Dorin Șerdean i-a vândut Dinamo lui Pablo Cortacero. Eu am fost la câteva întâlniri dintre ei, Negoiță și Cortacero. Nu eram în situația să cer situația fondurilor. Ce să îi cer lui Cortacero? Eu eram un suporter dinamovist care și-a dorit să salveze clubul lui de suflet.
Dacă vedeți fișa postului. Eu am fost în situația în care Cortacero a negociat la sânge cu mine și salariul. Eu am un proces cu Dinamo pentru a-mi dovedi onoarea și demnitatea. Salariul a fost de 9.700 lei net. Cred că cel mai mic dintre președintii din Liga 1. Dacă știam că nu mai vin nici banii și o să fiu și înjurat, nu aș mai fi luat decizia asta. Dorin Serdean, în calitate de acționar al lui Lotus, nu este în măsură să sustină activitatea unui club de talia lui Dinamo București. Sunt atâția oameni în țara asta care ar putea și au posibilități. Sunt decis să cedez acțiunile.
În situația în care suntem fiecare leu este important. Vorbim de o societate care în momentul de față este în insolvență. Insolvența a apărut din cauza activității deficitare a societății. Vorbim aici de autofinanțare. La capitolul ăsta, 0. În momentul de față nu se autofinanțează. Acest lucru consituie drumul spre faliment, mai devreme sau mai târziu. Dacă nu schimbăm paradigma, falimentul este o chestiune de timp", a declarat Dorin Șerdean potrivit Playsport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo