Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Dream-teamul" lui Dică începe să prindă contur. Cum visează noul tehnician să arate FCSB

Cristian Mihală

Actualizat 27/07/2022 la 12:52 GMT+3

FCSB l-a vândut pe Tănase în China și e într-o ofensivă totală pe piața transferurilor. Dică visează la un prim "11" tip, iar echipa vicecampioană ar urma să arate impresionant dacă planurile noului tehnician vor fi respectate.

Octavian Popescu

Credit imagine: Eurosport

FCSB s-a mișcat foarte prost până în prezent pe piața de mercato, dar lucrurile au toate șansele să se schimbe în viitorul apropiat.
Asta pentru că vicecampioana va încasa 3 milioane de euro pe Florin Tănase, din China, iar o mare parte din această sumă va fi direcționată către achiziții.
Cel mai aproape să vină sub comanda lui "Dicanio" este Nistor, fotbalist care a fost exclus din lotul Craiovei. Mutarea este intermediată de Pintilii, care are o legătură familială (naș-fin) cu mijlocașul central.
În Liga 1 va reveni aproape sigur și Pavol Safranko, fost la Sepsi, un atacant central care poate rezolva marea problemă a echipei lui Dică. În prezent el joacă la Mamelodi Sundowns FC, în Africa de Sud, și e tentat de o nouă aventură în Europa, la un club ca FCSB. În perioada petrecută anterior în Liga 1, vârful slovac de 186 cm a marcat 17 goluri și a reușit 10 pase decisive pentru formația din Sfântu Gheorghe.
Ultimii doi pe lista lui Dică sunt David Miculescu și Alexandru Ișfan, însă UTA și FC Argeș au pentru moment pretenții exagerate. Atacantul de bandă al "Bătrânei Doamne" ar fi o lovitură de proporții pe piața transferurilor, mulți văzându-l unul dintre cei mai talentați tineri jucători din Liga 1 (8 goluri în 28 de partide anul trecut).

Octavian Popescu va juca inter, sub comanda lui Dică

O modificare pe care Dică o va face odată cu revenirea la FCSB va fi să îl folosească pe Octavian Popescu pe alt post. Acesta a fost utilizat cu precădere în ofensivă, dar fostul secund al lui Rădoi de la națională îl vede dând cel mai bun randament în postul de inter. Văzut drept o mare speranță, tânărul internațional a fost de nerecunoscut în ultimele luni, evoluând dezastruos.
Noul tehnician al roș-albaștrilor e convins că îi va reta strălucirea puștiului, dar pentru ca acest lucru să se întâmple îl va folosi ca inter, în linia de 3 mijlocași, acolo unde calitățile lui pot fi fructificate la maximum.
"Eu aşa îl văd, inter, în zona centrală", a spus Dică pentru Orange Sport, înainte de a semna cu FCSB.
Cum ar putea arăta FCSB, dacă se vor face transferurile visate de Dică
  • Târnovanu - Crețu, Bouhenna (Tamm), Dawa, Radunovic - Darius Olaru (Alexandru Ișfan), Nistor, Octavian Popescu - Miculescu, Pavol Safranko, Coman
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo