CFR s-a făcut de râs în Europa, fiind eliminată din primul tur preliminar al Ligii Campionilor de către Pyunik Erevan. Situația financiară a clubului e una dezastruoasă, clujenii mizând enorm pe banii veniți din Europa, dar chiar și așa vor face un ultim transfer în această perioadă de mercato.
"Vom aduce un portar străin, pe listă se află și un italian", spunea Balaj la Digi Sport după rușinea cu armenii.

Cine e Simone Scuffet, viitorul portar al lui CFR Cluj

UEFA Europa Conference League
FCSB, lider detașat în topul suporterilor din Europa! Nicio echipă nu a avut atâția fani pe stadion
ACUM O ZI
CFR a negociat cu Florin Niță și Silviu Lung, dar între timp aceste variante au căzut. Ca atare, acum campioana e all-in pentru transferul Simone Scuffet, anunță Gazeta Sporturilor.
În vârstă de 26 de ani, portarul italian are o experiență excelentă. A evoluat 40 de meciuri pentru Udinese în Serie A, fiind considerat în trecut un real talent în fotbalul italian.
În cele din urmă, friulii nu i-au mai prelungit contractul anul trecut, astfel că goalkeeperul a ajuns la Apoel, în Cipru. El a semnat cu formația pentru care a evoluat în ultimul an pentru un singur sezon, astfel că acum e liber de contract și poate fi adus gratuit.
Simone Scuffet e cotat în prezent la 600.000 de euro, dar în 2014, pe vremea când era la Udinese, era cotat la 6 milioane de euro. Cât timp a fost sub contract cu Udinese, goalkeeperul a mai fost împrumutat la Como, Kasimpasa și Spezia.
UEFA Europa Conference League
Echipele românești, tot mai aproape de grupele Conference League! Suma pe care o vor încasa
ACUM O ZI
UEFA Europa Conference League
Dan Petrescu, devastat după victoria din Conference League! Și-a pierdut unul dintre atacanți
IERI LA 20:51