Dinamo a retrogradat pentru prima dată în istorie, iar viitorul este sumbru pentru formația din Ștefan cel Mare. Majoritatea jucptorilor rămân liberi de contract și cel mai probabil nu vor semna noi acorduri, iar antrenorul Dusan Uhrin va părăsi și el, aproape sigur, echipa.
Conform playsport.ro, cehul a plecat astăzi în țara natală fără să lase un plan pentru pregătirea de vară, semn că nu intenționează să conducă echipa în Liga a 2-a. Astfel, Dinamo trebuie să se reorganizeze și să găsească un nou antrenor, dar situația financiară precară nu oferă prea multe soluții.
Citește și:
Romanian Liga I
LIVETEXT Superliga | Când joacă FCSB cu CFR Cluj și Craiova! Programul complet al etapelor din tur
IERI LA 07:30

Gică Mihali, discuții cu conducerea lui Dinamo privind programul echipei

Astfel, Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului, intenționează să apeleze la o variantă din curtea proprie. Mai exact la Gică Mihali, antrenorul echipei U19 a "câinilor". Fostul internațional a recunoscut că i s-a cerut să organizeze programul echipei pentru pregătirea de vară.
"Nu ascund. M-a sunat domnul Zăvăleanu și mi-a zis să iau legătura cu Mihăescu pentru a face programul echipei. Mai mult domnul Mihăescu. Pe mine m-a întrebat de jucătorii de la echipa a doua, pentru că eu am lucrat mult cu ei și-i cunosc cel mai bine", a spus Mihali pentru sursa citată.
Gică Mihali a fost un jucător important la Dinamo între 1991 și 1995, respectiv 1999 și 2001, iar ca antrenor are o experiență vastă, dar numai ca secund. Acesta a antrenat puține echipe ca principal, toate în eșaloanele inferioare.
Romanian Liga I
FCSB negociază pentru transferul unui fost dinamovist! Pe cine vor roș-albaștrii
30/06/2022 LA 10:30
Fotbal
CS Dinamo salvează FC Dinamo. 100 de jucători ar putea ajunge la echipa din liga a 3-a
30/06/2022 LA 08:40