Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dusan Uhrin a plecat în Cehia! Cine este primul antrenor contactat de conducerea lui Dinamo

Nicu Savin

Publicat 31/05/2022 la 19:18 GMT+3

Dusan Uhrin a plecat în Cehia și aproape sigur nu va continua la Dinamo în sezonul viitor. Conducerea clubului încearcă să se reorganizeze și l-a contactat pe Gică Mihali cu scopul de a prelua echipa, lucru recunoscut chiar de tehnician, care a fost la cârma formației U19 a "câinilor".

Dusan Uhrin

Credit imagine: Eurosport

Dinamo a retrogradat pentru prima dată în istorie, iar viitorul este sumbru pentru formația din Ștefan cel Mare. Majoritatea jucptorilor rămân liberi de contract și cel mai probabil nu vor semna noi acorduri, iar antrenorul Dusan Uhrin va părăsi și el, aproape sigur, echipa.
Conform playsport.ro, cehul a plecat astăzi în țara natală fără să lase un plan pentru pregătirea de vară, semn că nu intenționează să conducă echipa în Liga a 2-a. Astfel, Dinamo trebuie să se reorganizeze și să găsească un nou antrenor, dar situația financiară precară nu oferă prea multe soluții.
Citește și:

Gică Mihali, discuții cu conducerea lui Dinamo privind programul echipei

Astfel, Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului, intenționează să apeleze la o variantă din curtea proprie. Mai exact la Gică Mihali, antrenorul echipei U19 a "câinilor". Fostul internațional a recunoscut că i s-a cerut să organizeze programul echipei pentru pregătirea de vară.
"Nu ascund. M-a sunat domnul Zăvăleanu și mi-a zis să iau legătura cu Mihăescu pentru a face programul echipei. Mai mult domnul Mihăescu. Pe mine m-a întrebat de jucătorii de la echipa a doua, pentru că eu am lucrat mult cu ei și-i cunosc cel mai bine", a spus Mihali pentru sursa citată.
Gică Mihali a fost un jucător important la Dinamo între 1991 și 1995, respectiv 1999 și 2001, iar ca antrenor are o experiență vastă, dar numai ca secund. Acesta a antrenat puține echipe ca principal, toate în eșaloanele inferioare.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo