Antrenorul echipei de fotbal Dinamo Bucureşti, Dusan Uhrin Jr, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că dacă nu vor fi concentraţi jucătorii săi pot pierde uşor partida cu Gaz Metan Mediaş, programată, vineri, în etapa a 6-a a play-out-ului Ligii I.
"Gaz Metan Mediaş a înscris împotriva celor de la Mioveni şi au mai avut două ocazii şi puteau obţine un egal. Trebuie să ne concentrăm la acest meci, pentru că am văzut etapele trecute că ne pierdem capul când ajungem în careul advers şi facem greşeli. Cei de la Gaz Metan au pierdut cu 8-0 ultimul meci, dar veneau după un meci disputat la mică distanţă. Aşa că subliniez că trebuie să fim concentraţi. Dacă nu vom fi concentraţi putem pierde uşor cu Mediaş. Jucătorii lor sunt tineri, dar sunt ambiţioşi şi cu siguranţă îşi doresc ca anul viitor să beneficieze de regula U21. Am văzut atitudine la ei, dar eu nu mă concentrez pe adversari, ci pe ceea ce vom face noi", a spus tehnicianul.
Pentru acesta partida nu este una amicală, chiar dacă Gaz Metan Mediaş este deja retrogradată iar Dinamo nu mai poate evita barajul. "E adevărat că nu e miză, dar pentru mine meciul cu Gaz Metan nu e un amical. Jucătorii mei trebuie să intre şi să arate atitudine. Nu ştiu dacă va fi uşor. Pentru că nici Mioveni nu a câştigat uşor cu Mediaş. Trebuie să jucăm bine şi să fim dispuşi la efort nu doar 70 de minute, ci 90 de minute", a explicat antrenorul.
Romanian Liga I
CFR Cluj, tun financiar după câștigarea titlului în Liga 1. Câți bani primesc ardelenii & FCSB
ACUM O ZI

Dusan Uhrin Jr: "Jucătorii trebuie să îmi arate dacă sunt în formă sau nu"

Dusan Uhrin Jr anunţă schimbări în meciul de vineri pentru construi un prim ''unsprezece'' în formă în vederea barajului.
"Am spus de la început că exista doar o mică şansă să nu ajungem la baraj. Am pierdut ultimul meci, aşa că acum mai avem o lună. Trebuie să ne concentrăm pentru meciurile următoare. E important să alergăm mai mult pe teren, să lucrăm mai mult la antrenamente pentru ca jucătorii să fie în formă maximă la baraj. Meciurile care urmează sunt importante, vreau să văd şi alţi jucători. Voi face ceva schimbări în echipă pentru acest meci (n.r. - cu Gaz Metan Mediaş), jucătorii trebuie să îmi arate dacă sunt în formă sau nu. Pentru vreau să formez un prim '11' pe care să-l avem în formă pentru meciul de baraj. Nu e prima situaţie dificilă cu care mă confrunt. Am mai trecut prin situaţii grele, cum s-a întâmplat anul trecut. La baraj vom avea adversari dificili, cunosc jucătorii lor pentru că au jucat în Liga I înainte şi au experienţă. Noi trebuie să ne pregătim bine pentru acest baraj", a mai spus Uhrin Jr.
Dinamo întâlneşte, vineri, de la ora 20:00, pe Stadionul Gaz Metan din Mediaş, formaţia Gaz Metan Mediaş într-o partidă contând pentru etapa a 6-a a play-out-ului Ligii I.
Sursa: Agerpres
Romanian Liga I
Prima reacție de la CFR Cluj, după al 5-lea titlu consecutiv: "Îmi pare rău că nu avem VAR"
ACUM O ZI
Romanian Liga I
Balaj, ironic la adresa celor de la FCSB, după ce echipa lui Toni Petrea a remizat cu Voluntari
IERI LA 06:10