FCSB a avut un start slab de sezon și lucrurile nu s-au rezolvat nici după venirea lui Edi Iordănescu pe banca tehnică. Pe lângă lipsa rezultatelor, noul antrenor al roș-albaștrilor are de gestionat și o situație delicată în privința lotului, din care lipsesc o serie de jucători importanți care sunt accidentați.
Ultimul nume din infirmieria FCSB-ului este Florin Tănase, care a fost schimbat în timpul meciului cu CFR Cluj din ultima etapă, acuzând probleme la gleznă. Accindentarea a avut rădăcinile în prima parte a meciului, dar jucătorul a decis să continue, însă nu a putut termina partida. Astfel, atacantul a ratat acțiunea echipei naționale din această perioadă, dar inițial se credea că va lipsi doar 2-3 săptămâni.
Din păcate pentru suporterii echipei, Edi Iordănescu a venit cu noi detalii despre accidentarea căpitanului, iar veștile sunt groaznice, acesta urmând să stea departe de teren aproximativ 2 luni.
Romanian Liga I
Papură, interimar, după demisia lui Rădoi, dar şefii Craiovei pregătesc aducerea unui nume "greu"
IERI LA 05:55
"Diagnosticul lui Tănase nu este tocmai liniştitor şi va sta aproximativ două luni de zile. Sunt ligamentele puţin afectate. Iniţial şi-a dorit să forţeze, se gândea la echipă. A intervenit staff-ul medical, a considerat că piciorul a fost ‘imobilizat’. A fost nevoie de el şi din cauza problemelor pe care le avem… el şi-a dorit foarte mult, ca şi lider.", a declarat Edi Iordănescu, citat de as.ro.

FCSB s-a impus la limită într-un amical cu Astra

FCSB a disputat astăzi un meci de pregătire în compania celor de la Astra Giurgiu. Jucătorii lui Edi Iordănescu s-au impus cu scorul de 2-1, golurile partidei fiind marcate de Claudiu Keșeru și Valentin Gheorghe, fotbaliști care au fost transferați de roș-albaștri în această săptămână.
Iordănescu nu i-a avut la acest meci pe 10 dintre cei mai buni importanți jucători ai echipei, care au fost convocați la loturile naționale în această perioadă. Andrei Vlad, Darius Olaru și Andrei Cordea sunt prezenți la echipa lui Mirel Rădoi, în timp ce Sorin Șerban, Ovidiu Perianu, Octavian Popescu și Ianis Stoica fac parte din lotul naționalei U21. În plus, Alexandru Musi și Adrian Niță au fost convocați la echipele U18, respectiv U19, iar Risto Radunovic a fost chemat la naționala statului Muntenegru.
Cu toate astea, antrenorul a trimis pe teren o echipă din care au făcut parte Valentin Crețu, Vinicius și Ovidiu Popescu, dar și noile transferuri. Iată formula de start a FCSB-ului: Straton - Crețu, Vinicius, Miron, Haruț - Cristea - Oaidă, Ov. Popescu - Dumiter, Keșeru, Gheorghe. În partea secundă a meciului, Edi Iordănescu i-a trimis pe teren și pe Mamut, Coza, Șerbănescu, Ardelean și Târnovanu.
Noile achiziții ale clubului roș-albastru, Claudiu Keșeru și Valentin Gheorghe, au înscris în meciul cu Astra, în minutele 16, respectiv 21, iar pentru giurgiuveni Dragoș Gheorghe a micșorat diferența în minutul 29.
După pauza competițională cauzată de meciurile echipelor naționale, FCSB va disputa prima partidă împotriva celor de la Dinamo. Duelul este programat pe 12 septembrie, de la ora 21:00, și va fi transmis în format LIVE TEXT pe eurosport.ro.
Romanian Liga I
Cârţu a luat foc când a auzit ce a zis Rădoi despre el: "Bă, băiatule, nu vii tu să îmi spui asta"
IERI LA 05:37
Romanian Liga I
Transfer uriaș pentru FCSB: 3 milioane de euro! "Au bătut palma"
24/11/2022 LA 08:33