Edi Iordănescu a bătut palma cu FCSB și a semnat contractul, conform ultimelor informații din presă, dar doar după ce s-a asigurat că va fi lider deplin la echipă, prin intermediul unor clauze contractuale. Fără ca nimeni altcineva să se bage peste el în vestiar sau în alcătuirea echipei.
În plus, tehnicianul de 43 de ani a cerut să poată rupe unilateral contractul în cazul în care el sau jucătorii săi vor fi vreodată criticați de către conducere în public sau dacă șefii clubului se vor implica în alcătuirea lotului, cerând introducerea sau eliminarea vreunui fotbalist din echipă.

CFR Cluj a vrut să-l "fure" pe Edi Iordănescu celor de la FCSB

Fotbal
Dan Petrescu, explicații pentru eșecul din Cupa României: "Cei care fac tragerea să se gândească"
ACUM 13 ORE
Sport.ro dezvăluie că după înfrângerea categorică a celor de la CFR Cluj în fața Stelei Roșii Belgrad, 0-4, din playoff-ul Europa League, conducerea ar fi vrut să-l demită pe Marius Șumudică. Alesul pentru a-l înlocui ar fi fost chiar Edi Iordănescu.
Antrenorul a fost sunat de un oficial din Gruia, pentru a afla actuala situația a lui și detalii privind negocierile cu FCSB. Iordănescu a refuzat și a ales să preia clubul roș-albastru, după ce au existat mai multe negocieri și în trecut, dar pretențiile acestuia nu fuseseră pe deplin satisfăcute.
În sezonul trecut, Edi Iordănescu a cucerit titlul de campion al Ligii 1 și Supercupa României, dar a ales să plece de la formația clujeană la finalul sezonului.
https://i.eurosport.com/2021/08/16/3202280.jpg
Fotbal
CFR Cluj, OUT în "16-imile" Cupei României! CSU Craiova merge în optimi! Rezultatele zilei
ACUM 14 ORE
Romanian Liga I
CFR Cluj, prima victorie după revenirea lui Petrescu! O fază fixă a decis derby-ul cu CSU Craiova
20/09/2021 LA 19:53