Cu un egal şi o înfrângere în primele două meciuri pe banca FCSB-ului, Iordănescu a declarat faptul că echipa sa nu-şi mai permite să facă paşi greşiţi, ţinând cont că se află la 12 puncte de liderul CFR Cluj.
FCSB se află pe locul 8 în acest moment, cu 9 puncte după primele 7 etape. Tehnicianul s-a declarat nemulţumit de jocul echipei sale, menţionând că nu are foarte multe informaţii despre cum va arăta Dinamo la derby.
Romanian Liga I
Sabău, despre avantajul echipei U Cluj în baraj: "Nu știu dacă situația este la fel la Dinamo"
ACUM 37 MINUTE

Declaraţiile lui Iordănescu înainte de FCSB – Dinamo

Tehnicianul FCSB-ului s-a arătat precaut înainte de meciul cu Dinamo, fiind de părere că dinamoviştii s-au întărit în această pauză competiţională, aducând 8 fotbalişti: Plamen Iliev, Constantin Nica, Răzvan Popa, Cătălin Itu, Cosmin Matei, Gabriel Torje, Mirko Ivanovski şi Cătălin Ţîră.
De cealaltă parte, FCSB i-a transferat pe Claudiu Keşeru, Valentin Gheorghe şi Constantin Budescu.
"Urmează un meci foarte important în primul rând pentru economia clasamentului, pentru că suntem pe un loc care nu ne face cinste. Nu ne mai permitem paşi greşiţi, trebuie să producem rezultate. Apoi importanţa este cu atât mai mare datorită tradiţiei care este la mijloc, a orgoliilor. Va fi o confruntare pe care cine o crede facilă se înşeală. Va fi o confruntare cu toate armele scoase pentru că, indiferent de locurile din clasament, când se întâlnesc aceste două echipe totul se nivelează. Atitudinea, ambiţia, determinarea şi pragmatismul ies la suprafaţă şi influenţează rezultatul final.
https://i.eurosport.com/2021/09/09/3215819.png
Am încercat să strângem cât mai multe informaţii despre adversari, deşi a fost puţin greu pentru că în decurs de câteva zile la Dinamo au venit 8-9 jucători şi e greu să anticipăm anumite lucruri. De aceea vom încerca să ne concentrăm mai mult pe ce avem noi de făcut. Dinamo a transferat nume sonore, fost dinamovişti, jucători cu experienţă. Pe mine m-a surprins împrumutul lui Itu de la CFR, un jucător cu care eu am lucrat şi sunt sigur că va avea impact în echipă. Sunt jucători pe care în linii mari îi cunoaştem, dar nu avem informaţii despre starea lor de moment, la ce nivel sunt. E un moment special pentru că suntem în căutarea victoriei şi sunt singur că dacă va veni, va fi o descătuşare. Satisfacţia va fi dublă pentru că mai mult ca niciodată jucătorii au datoria să evolueze şi pentru suporteri", a adăugat Iordănescu.
"Eu nu sunt omul care să se ascundă de cuvinte şi spun că deocamdată jocul nostru este destul de întâmplător şi de multe ori haotic, iar lucrul acesta nu mă bucură. De aceea încercăm să creăm repere clare şi să le consolidăm în timp. Eu ţin cont de toată lumea, dar fac ceea ce cred eu. După cum am verificat ultima oară, eu sunt cel care face echipa. Toate deciziile de ordin tactic îmi aparţin, eu voi alege şi căpitanul. Grupul se va supune şi sunt sigur că nu aleg întâmplător, pentru că atunci când iau o asemenea decizie o cântăresc foarte bine. Suntem pe locul 8 şi ar fi ridicol să spun că am cel mai puternic lot. Dar eu am încredere foarte mare în jucătorii pe care îi antrenez", a declarat Iordănescu la conferinţa de presă.
Agerpress
Partida dintre FCSB și Dinamo este programată duminică, 12 septembrie, de la ora 21:00, pe Arena Națională, și va fi transmisă în format LIVE TEXT pe eurosport.ro.
Romanian Liga I
CFR bagă echipa a 2-a în duelul cu FCSB, din ultima etapă! Cristi Balaj a explicat decizia
IERI LA 14:21
Romanian Liga I
Dusan Uhrin Jr a prefațat meciul tur dintre Dinamo și U Cluj, în barajul pentru Liga 1
IERI LA 11:43