FCSB a învins Academica Clinceni cu scorul de 3-2 în etapa a 10-a în Liga 1 și a urcat pe locul 3. Succesul a fost obținut cu emoții, deși echipa lui Edi Iordănescu a avut controlul total la un moment dat.
Faptul că FCSB a trăit din nou periculos un final de joc l-a nemulțumit pe antrenor.

Edi Iordănescu nu și-a menajat jucătorii nici după succesul cu Clinceni. Ce le-a reproșat antrenorul

Romanian Liga I
Transfer uriaș pentru FCSB: 3 milioane de euro! "Au bătut palma"
24/11/2022 LA 08:33
La interviul de final de joc, Edi Iordănescu a declarat că echipei sale îi lipsește maturitatea și inteligența fotbalistică.
"Nu ne putem bucura de victorie așa cum ar fi trebuit acum. Mă supără că arătăm multă lipsă de maturitate și de inteligență fotbalistică. E foarte rău când ai 2-0 și lași controlul jocului. După care, intri cu 2-1 la pauză. Am marcat în repriza a doua, am avut bară, dar trăim din nou periculos cu un gol primit pe final. Trebuie să înțelegem că jocul de fotbal e construit din momente. Dacă nu înțelegem asta, e foarte greu să nu ne expunem.
M-a supărat lipsa de maturitate, lipsa de șmecherie fotbalistică, în termeni mai populari. Nu ai voie. E un joc în care se puteau marca 3-4 goluri, intri foarte bine în joc, faci 2-0, după care gestionezi prost. Mai erau câteva minute, nu mai riști nimic! Faci progresie departe de poartă. Am gestionat prost și finalul reprizei a doua", a declarat antrenorul FCSB.

Edi Iordănescu: "Dacă vom câștiga cu Chindia, ar fi 5 victorii în 5 meciuri, ceea ce ar fi foarte bine"

Edi Iordănescu a evidențiat faptul că echipa nu se află la primul moment din acest sezon când primește gol pe final de joc:
"Încercăm să corectăm, să punctăm anumite lucruri și încet-încet sper că grupul va înțelege. Cu Karagandy s-a gestionat foarte prost și s-a pierdut o calificare. Cu CFR s-a făcut 0-2 și colaps mental. Lucrurile acestea se repetă. Trebuie mai multă comunicare în teren, trebuie să ne ajutăm mai mult. Și cum am spus, mai șmecheri. Să dai două goluri și să trăiești periculos... e inexplicabil. Clinceni a marcat două goluri din două ocazii, să fim sinceri. Multă neșansă la primul gol, la al doilea la fel. Tragem linie, analizăm, încercăm să căpătăm maturitatea care ne lipsește".
Înaintea pauzei internaționale, FCSB mai are un joc cu Chindia, iar Iordănescu vizează a cincea victorie consecutivă, luând în calcul și victoria de la Hunedoara din Cupa României:
"Dacă vom câștiga cu Chindia, ar fi 5 victorii în 5 meciuri, ceea ce ar fi foarte bine".
Antrenorul a adăugat la finalul faptul că Tănase, golgheterul echipei din sezonul trecut, are șanse bune să revină după pauza internațională.
Romanian Liga I
Ilie Dumitrescu, fermecat de un puști din Rapid - Farul: "E un jucător rar"
10/11/2022 LA 06:19
Romanian Liga I
Au mai rămas doi! "Finala" pentru postul de antrenor la FCSB
09/11/2022 LA 08:00