FCSB a învins FC Argeș cu scorul de 2-1, duminică seară, la Buzău, într-un meci din etapa a 14-a a Ligii 1, în care oaspeții au deschis scorul. FC Argeș a înscris prima prin Raynov ('62), dar Octavian Popescu ('68) și Valentin Gheorghe ('71) au adus victoria celor de la FCSB în decurs de doar 3 minute.
FCSB a obținut a 6-a victorie consecutivă în Liga 1 și este pe poziția a 3-a în clasament, la 9 puncte distanță de liderul CFR Cluj, dar cu un meci mai puțin disputat. Săptămâna viitoare, elevii lui Edi Iordănescu vor juca restanța cu Farul și ultimul meci din turul sezonului regulat, cu FC Voluntari, ambele meciuri urmând a fi disputate în deplasare.
Romanian Liga I
FCSB are o ofertă din Bundesliga pentru un jucător! Cât sunt dispuși nemții să plătească
28/11/2022 LA 15:33

Ce a spus Edi Iordănescu după victoria cu FC Argeș

"Echipa a câștigat jocul și s-a întâmplat asta pentru că a arătat caracter, am crezut în noi și am muncit până la final. Știam că ne așteaptă un meci greu. Noi am avut foarte mari probleme, mă așteptam să intrăm greu în joc, ne-am sufocat, au fost multe momente în prima repriză în care nu ne-am aranjat jocul. Nu e ceea ce vrem, nu am avut claritate la construcție. Foarte puține ocazii am avut în prima repriză.
În repriza a doua a fost altceva, dar mă supără că am primit gol. E adevărat că banca a intrat și a făcut diferența. Jucătorii care intră de pe margine trebuie să aducă un plus, eficiență, mai ales când ai jucători despre care știam că nu pot duce 90 de minute. A fost dorință foarte multă, poftă pentru fotbal, pentru că le-a lipsit. Am trecut prin momente foarte grele, dar încet încet lucrurile se vor așeza pentru noi.
Nu vreau să mai fiu scos în față și să comentez ceea ce se vorbește despre echipă în spațiul public, nu mai vreau să comentez ce spune patronul echipei. E dorința mea să-i mulțumim pe el și pe suporterii noștri. Cu Farul va fi un meci foarte greu pentru noi, dar trebuie să arătăm caracter. Toți cei care vor intra pe teren trebuie să dea totul pentru echipă", a spus Edi Iordănescu după meci.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Romanian Liga I
FCSB schimbă strategia! Ce fotbaliști se vor afla de acum în atenția oficialilor clubului
27/11/2022 LA 14:06
Fotbal
FCSB riscă sancțiuni dure dacă Pintilii rămâne pe bancă! Anunțul șefului Școlii de Antrenori din FRF
26/11/2022 LA 08:34