Oaspeţii au deschis scorul, din lovitură liberă, prin croatul Adnan Aganovic (36), fost jucător al roş-albaştrilor. FCSB, la meciul de debut al antrenorului Edi Iordănescu, a egalat în repriza secundă, prin Florin Tănase, cu o lovitură de cap din unghi. Sepsi OSK putea obţine victoria, dar fundaşul Bogdan Mitrea (ex-FCSB) a ratat un penalty în min. 67, Andrei Vlad apărând şutul său.
Lovitura de pedeapsă a fost acordată pentru un fault comis de Ovidiu Popescu la Nicolae Păun. Vicecampioana a mai avut ocazii de gol prin Tănase (20) şi Paulo Vinicius (21). Şi oaspeţii au ratat o mare oportunitate, prin Ţvetelin Ciunciukov, Vlad având o intervenţie de efect la reluarea bulgarului. Sepsi OSK a ajuns la cinci etape consecutive fără victorie (două egaluri, trei eşecuri). FCSB are o singură victorie în ultimele patru etape (două egaluri şi un eşec).

Ce spune Edi Iordănescu după FCSB – Sepsi 1-1

Fotbal
Noi detalii despre negocierile pentru postul de selecționer! Care sunt cerințele Federației
18/01/2022 LA 03:18
"Putem să-i spunem eșec dacă ne uităm în clasament. Primele concluzii este că avem foarte mult de muncă. Trebuie s-o luăm cu pas cu pas. Din păcate e plină competiție, nu poți să intervii foarte agresiv. Cu răbdare, trebuie să ducem echipa acolo unde-mi doresc. Sunt puncte multe diferență față de primele locuri. Am simțit precipitare în primele minute. Din păcate ne-a ieșit foarte puțin.
Vlad a făcut un joc bun, a fost decisiv la acel penalty. Pe de o parte am pierdut 2 puncte, pe de altă parte am câștigat 1 punct. Din păcate, la prima și singura ocazie a adversarului ne-a dat înapoi. Ne-am scuturat câteva momente și a trebuit s-o luăm de la capăt. Nu o să intru în analiza deciziilor mele. E important ce cere și jocul. Am pierdut un jucător important, pe Moruțan. Vom analiza, vom vedea de ce mai avem nevoie. Inamicul nostru este timpul.
Eu aștept mult mai mult din toate punctele de vedere de la această echipă. Vreau să colaborăm mai mult, să fim mai intenși în joc. De aia am fost chemat, toate astea trebuie puse la punct, dar trebuie etapă cu etapă luate toate aceste lucruri".
Fotbal
Edi Iordănescu, în pole-position să preia naționala României: "Au fost mai multe contacte!"
13/01/2022 LA 19:34
Fotbal
Ladislau Boloni s-a decis în legătură cu oferta FRF! Ce are de gând antrenorul
13/01/2022 LA 07:28