FCSB are 7 victorii, o înfrângere și 2 egaluri de când Edi Iordănescu a preluat echipa, însă conducerea echipei nu este mulțumită și l-a atacat în ultimele zile pe tehnicianul în vârstă de 43 de ani în mod repetat. Edi Iordănescu a refuzat să răspundă criticilor până acum, însă antrenorul este sfătuit să plece.
Este vorba despre Mihai Teja, antrenor la FCSB în perioada decembrie 2018 - iunie 2019. Acesta din urmă a explicat că Iordănescu nu poate avea câștig de cauză într-o dispută cu conducerea clubului chiar și dacă invocă anumite clauze din contract și spune că în acest caz, cea mai bună variantă pe care Iordănescu o are este să plece pur și simplu de la echipă.
Fotbal
Edi Iordănescu rămâne fără un jucător din lot pentru meciul amical cu Moldova
18/11/2022 LA 09:32

Mihai Teja îl sfătuiește pe Edi Iordănescu să plece de la FCSB

"Asta e moda românească. Nicio clauză nu te poate ține pe loc. Nu ai nicio putere. Nu poți să rezolvi nimic. La FCSB nu e ușor. Edi a strâns 7 victorii, dar nu știm exact ce a fost acolo și ce au discutat cei doi. Edi și-ar fi dorit să continue la FCSB și să ia campionatul. Dar, atunci când nu mai ești dorit, cel mai bine este să pleci. E cea mai bună idee", a spus Mihai Teja pentru Digi Sport.
Deși a acceptat să preia echipa într-un moment foarte dificil, în care FCSB se afla cu mult în spatele liderului CFR Cluj, Edi Iordănescu nu se bucură de liniște, chiar dacă pare cea mai în formă echipă din campionat la ora actuală. În prezent, FCSB mai are de recuperat 8 puncte față de CFR, formația de pe primul loc. FCSB s-a confruntat cu multe accidentări și infectări cu COVID-19, iar acum rămâne de văzut dacă Edi Iordănescu va continua și în ce condiții.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Fotbal
Edi Iordănescu, mesaj de mulțumire la adresa cluburilor care au dat jucători la națională
16/11/2022 LA 12:48
Fotbal
Edi Iordănescu, mesaj de susținere pentru Nicușor Bancu după aflarea perioadei de indisponibilitate
15/11/2022 LA 22:09