Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Edi Iordănescu taie în carne vie după meciul de la Hunedoara! Cum își va pedepsi jucătorii

Nicu Savin

Publicat 23/09/2021 la 08:10 GMT+3

Edi Iordănescu a avut un discurs extrem de dur la adresa jucătorilor după victoria chinuită a FCSB-ului contra celor de la CS Hunedoara, în 16-imile Cupei României. Antrenorul "roș-albaștrilor" nu s-a ferit să spună public că elevii săi vor fi amendați pentru modul în care au tratat finalul de meci contra divizionarei a 3-a.

Edi Iordănescu. Credit foto: Agerpres

Credit imagine: Eurosport

FCSB a jucat împotriva celor de la CS Hunedoara în 16-imile Cupei României și meciul a curs în favoarea echipei lui Edi Iordănescu timp de 60 de minute. "Roș-albaștri" au condus cu 3-0, dar apoi s-au relaxat inexplicabil și s-au văzut egalați pe final, meciul intrând în prelungiri.
Jucătorii vicecampioanei s-au trezit la timp și au învins în cele din urmă cu 5-3, evitând astfel o eliminare rușinoasă, în fața unei echipe care joacă în Liga a 3-a.
Citește și:

Arsenal - Tottenham va fi duminică de la ora 18.30 pe Eurosport 1

Edi Iordănescu, extrem de supărat pe jucători după meciul de la Hunedoara

Edi Iordănsescu nu a trecut însă prea ușor peste acestă partidă și i-a criticat vehement pe levii săi la interviul de după meci. Antrenorul a taxat atitudinea jucătorilor de după golul de 3-0 și a anunțat măsuri drastice, declarând public faptul că își va amenda fotbaliștii, chiar dacă aceștia au obținut calificarea în optimile competiției.
"E o calificare, însă lucrurile nu s-au desfășurat așa cum aș fi vrut. Până în minutul 60 am arătat că putem fi concentrați, responsabili, am arătat că facem ce trebuie și că putem să fim maturi. După minutul 60, am ieșit la rampă cu o mentalitate pe care eu nu am mai văzut-o și pe care nu pot s-o accept. E impardonabil. Adversarul va fi în Liga 2, e o echipă bună, dar asta nu scuză cu nimic. Ce s-a întâmplat azi va costa. Echipa va suporta, vor plăti toți. Eu nu accept așa ceva și nu tolerez. Când ai 3-0 cu o echipă de Liga 3, în minutul 60, dacă îți pleacă antrenorul de pe bancă trebuie să ai maturitatea să gestionezi rezultatul.
Pentru mine, lucrurile sunt clare și nu vor rămâne așa. Vor plăti financiar și vor suporta consecințele. Eu îmi asum mereu responsabilitatea, eu iau deciziile. Trebuie să demonstreze că reprezintă un club cu tradiție enormă. Cine nu poate să ducă presiunea, atunci înseamnă că nu-și găsește locul aici. Sper să fie un accident și astfel de lucruri să nu se mai întâmple.
Au fost multe părți bune până în minutul 60. Sunt momente bune pentru jucători tineri ca Ianis Stoica, dar sunt prea supărat ca să mai fac aprecieri pozitive. Pentru mine e foarte greu să explic. Tot timpul am avut explicații, dar după minutul 60, nu știu... probabil am o echipă nocturnă care nu poate dormi devreme și au zis să prelungească puțin.
Nu există scuză! Mai ales că noi, peste două zile și jumătate, avem un meci extrem de important în campionat. Nu mi-aș fi dorit ca Budescu să joace 120 de minute, dar aveam nevoie de el. Echipa nu a arătat maturitate și pentru mine e o provocare să clădesc un spirit corect, o mentalitate competitivă și nu cu scurtcircuite cum a fost azi", a spus Edi Iordănescu, după meciul de la Hunedoara., citat de
Pentru FCSB urmează 2 meciuri în Liga 1: acasă ciu Academica Clinceni și în deplasare cu Chindia Târgoviște, înainte de pauza competițională dedicată meciurilor echipei naționale din preliminariile Campionatului Mondial din 2022.
Programul meciurilor din Premier League în etapa a 6-a
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo