Dan Petrescu pregătește deja viitorul sezon, unul în care la CFR vor apărea schimbări importante. Campioana a anunțat astăzi că l-a împrumutat pe Otto Hindrich la formația maghiară Kisvarda, astfel că transferul unui portar este un obiectiv clar pentru ardeleni.
Din informațiile Eurosport, primul pe listă este Mihai Popa, goalkeeperul de 21 de ani care a impresionat în acest sezon la FC Voluntari. Ajuns la gruparea ilfoveană de la Astra, în vara trecută, de la Astra, Popa a avut evoluții excelente la echipa lui Ciobotariu, cu care a ajuns în play-off și în finala Cupei României. În total, Popa a jucat în această stagiune 39 de partide.
Citește și:
Romanian Liga I
LIVETEXT Superliga | Când joacă FCSB cu CFR Cluj și Craiova! Programul complet al etapelor din tur
ACUM 16 ORE

Dan Petrescu îl vrea pe Mihai Popa la CFR Cluj

Misiunea CFR-ului de a-l transfera nu este una simplă. Drepturile federative ale jucătorului îi aparțin lui Ioan Niculae, patronul Astrei Giurgiu, iar acesta cere 300.000 de € pentru portar. De asemenea, FC Voluntari vrea să-l convingă să continue la echipă.
Mihai Popa a crescut la Academia lui Ghoerghe Hagi, iar în 2019 a fost cumpărat de Astra. În afară de formația giurgiuveană și Voluntari, goalkeeper-ul a jucat pentru o scurtă perioadă și la Rapid, unde a fost împrumutat. Popa are 5 selecții la naționala U21 a României și două apariții la naționala olimpică.
Dacă va ajunge la CFR Cluj, Mihai Popa va lupta pentru un post de titular cu Cristian Bălgrădean și croatul Karlo Letica.
Romanian Liga I
CFR Cluj are o ofertă de nerefuzat pentru Andrei Burcă! Unde este dorit fundașul
29/06/2022 LA 18:04
Fotbal
Alibec, savuros când a fost pus să-i caracterizeze într-un cuvânt pe Șumudică, Petrescu și Hagi
29/06/2022 LA 11:58