Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

EXCLUSIV | Dan Petrescu insistă pentru transferul unui portar care a impresionat în Liga 1

Nicu Savin

Publicat 31/05/2022 la 21:28 GMT+3

Dan Petrescu vrea întăriri la CFR Cluj, iar unul dintre posturile pe care vrea să le acopere este cel de portar. Din informațiile Eurosport, antrenorul campioanei insistă pentru aducerea lui Mihai Popa, goalkeeperul care a avut evoluții lăudabile la FC Voluntari în acest sezon. Tranzacția nu va fi una ușor de realizat, deoarece jucătorul aparține de Astra Giurgiu, iar Ioan Niculae ține la preț.

Dan Petrescu

Credit imagine: Getty Images

Dan Petrescu pregătește deja viitorul sezon, unul în care la CFR vor apărea schimbări importante. Campioana a anunțat astăzi că l-a împrumutat pe Otto Hindrich la formația maghiară Kisvarda, astfel că transferul unui portar este un obiectiv clar pentru ardeleni.
Din informațiile Eurosport, primul pe listă este Mihai Popa, goalkeeperul de 21 de ani care a impresionat în acest sezon la FC Voluntari. Ajuns la gruparea ilfoveană de la Astra, în vara trecută, de la Astra, Popa a avut evoluții excelente la echipa lui Ciobotariu, cu care a ajuns în play-off și în finala Cupei României. În total, Popa a jucat în această stagiune 39 de partide.
Citește și:

Dan Petrescu îl vrea pe Mihai Popa la CFR Cluj

Misiunea CFR-ului de a-l transfera nu este una simplă. Drepturile federative ale jucătorului îi aparțin lui Ioan Niculae, patronul Astrei Giurgiu, iar acesta cere 300.000 de € pentru portar. De asemenea, FC Voluntari vrea să-l convingă să continue la echipă.
Mihai Popa a crescut la Academia lui Ghoerghe Hagi, iar în 2019 a fost cumpărat de Astra. În afară de formația giurgiuveană și Voluntari, goalkeeper-ul a jucat pentru o scurtă perioadă și la Rapid, unde a fost împrumutat. Popa are 5 selecții la naționala U21 a României și două apariții la naționala olimpică.
Dacă va ajunge la CFR Cluj, Mihai Popa va lupta pentru un post de titular cu Cristian Bălgrădean și croatul Karlo Letica.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo