Marius Croitoru este principala țintă a conducerii FCSB-ului pentru postul de antrenor principal al echipei. Toni Petrea, actualul antrenor, are șanse foarte mari să părăsească echipa la finalul sezonului, în cazul în care FCSB ratează un nou titlu. FCSB a pierdut în ultima etapă pe teren propriu cu cei de la Farul Constanța, iar acum se află la 11 puncte de CFR Cluj, cu două etape înainte de finalul sezonului regulat.
Conducerea celor de la FCSB va aștepta, cel mai probabil, până la finalul sezonului, numirea lui Marius Croitoru. FC Botoșani, echipa pe care o antrenează în acest moment, se află pe locul 5 în Liga 1, cu 46 de puncte, având șanse foarte mari de a termina sezonul regulat pe un loc de playoff, lucru care ar fi pe placul celor de la FCSB, pentru lupta la titlu cu CFR.
De asemenea, una dintre condițiile tehnicianului de la FC Botoșani pentru a veni la echipa roș-albastră este de a avea mână liberă la echipă, lucru care nu s-a întâmplat în cazul ultimilor antrenori care au trecut pe la FCSB.
Romanian Liga I
Balaj a explicat scandările oribile de la petrecerea de titlu a CFR-ului! Cum l-a apărat pe Petrescu
ACUM 8 ORE
Citește și:

Ilie Poenaru a fost dorit de FCSB chiar în timpul acestui sezon

Toni Petrea a pierdut încrederea conducerii, iar FCSB a încercat să îi caute un înlocuitor încă din timpul acestui sezon. Pe lângă Marius Croitoru, Ilie Poenaru a fost dorit la FCSB și ar fi trebuit să preia echipa în timpul sezonului, dar acesta a antrenat deja două echipe în actuala stagiune de Liga 1.
Ilie Poenaru a început sezonul pe banca celor de la Academica Clinceni, iar în perioada septembrie 2021-februarie 2022 a fost antrenorul celor de la Gaz Metan Mediaș, echipă de la care a plecat din cauza problemelor financiare. Potrivit informațiilor Eurosport, FRF l-a anunțat pe Ilie Poenaru nu poate fi nici măcar antrenor secund în acte în acest sezon la FCSB, acesta putând reveni pe banca unei echipe abia din sezonul viitor.
Pentru FCSB urmează partida de joi seară de la Pitești, contra celor de la FC Argeș, urmând ca duminică să încheie sezonul regulat pe teren propriu, contra celor de la FC Voluntari și încearcă să păstreze cât mai mică distanța față de liderul din Liga 1, înainte de înjumătățirea punctelor.
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan va pleca de la Dinamo la finalul sezonului! Se știe deja cine va fi președinte
IERI LA 12:26
Romanian Liga I
Steaua se revoltă după ce FRF a decis că "militarii" nu pot juca la baraj! Comunicatul clubului
IERI LA 10:48