Dinamo a obținut ieri seară, în meciul cu UTA Arad din a 11-a etapă a Ligii 1, primul punct după 7 înfrângeri consecutive în campionat. Deși au condus cu 2-0 și au jucat cu un om în plus pentru o repriză, jucătorii din Ștefan cel Mare nu au reușit să obțină victoria, partida încheindu-se cu scorul de 2-2.
După meci, Mircea Rednic s-a arătat foarte deranjat de faptul că Deian Sorescu, fotbalist care a marcat în meciul din din etapa a 11-a a Ligii 1, nu a fost convocat de Mirel Rădoi la națională. Noul tehnician al "câinilor" nu înțelege de ce golgheterul echipei pe care o antrenează nu a fost chemat de Rădoi la echipă pentru meciurile cu Germania și Armenia.
Romanian Liga I
"Poate le cerem prea mult unor jucători!" Cum a reacționat Mircea Rednic după remiza cu UTA Arad
02/10/2021 LA 17:05

Mircea Rednic, deranjat dă Sorescu nu a fost chemat de Rădoi la națională

"Deian a avut ocazii, a dat gol, a dat pase de gol. Ce pot să-i reproşez? Sunt surprins că nu a fost chemat la echipa naţională. Nu mai înţeleg… apoi ne mirăm că suntem în situaţia asta. Păi aici tot timpul sunt încercări. Stai măi frate… când ai un jucător care face meciuri bune. Nici măcar rezervă nu îl iei? Aduci alţii noi, facem experimente în situaţia în care suntem? Gândeşte-te la jucători, cum se simt ei!
Sorescu n-a jucat rău cu Islanda şi pe urmă tu nu îl mai chemi? Normal că e afectat. Şi noi, ca şi club, suntem afectaţi. El merita, e un jucător polivalent care face diferenţa. De când a venit Mirel, tot schimbăm. Dacă nu ai omogenitate în echipă nu poţi să ai rezultate. Ok, batem iar Armenia şi o să fim fericiţi", a declarat Mircea Rednic la conferinţa de presă.
După 11 etape, Dinamo are 7 puncte și este pe locul 15 în clasamentul Ligii 1. În următoarea etapă din campionat, după pauza competițională cauzată de meciurile din preliminariile Cupei Mondiale din 2022, dinamoviștii vor juca în deplasare, pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaș, pe 16 octombrie.
Romanian Liga I
Dinamo, în continuare fără antrenor! Rednic nu a semnat! De ce nu s-a mai întâlnit cu șefii clubului
30/09/2021 LA 21:47
Romanian Liga I
De ce a refuzat Rednic să revină pe banca lui Dinamo, după ce "câinii" s-au despărțit de Bonetti
15/09/2021 LA 19:26